Wpis z mikrobloga

Te Kinder niespodzianki z Super Mario to jakaś porażka. Wszelkie kinder niespodzianki teraz to porażka, ale te z Mario - szczególnie.

Jak można tak popsuć wspaniały produkt? Kiedyś były figurki z bajek i to było fajne. Dzieci się tym bawiły, zbierały. Teraz - gówniany kawałek plastiku, który po prostu ląduje w koszu od razu po otwarciu. Bo jak się można bawić płaskim kawałkiem plastiku z naklejką jakiejś postaci z gry? Jak naklejenie jednej naklejki można nazwać złożeniem zabawki? Chyba najbardziej zabawkowy gadżet z tej serii to był płaski Mario z plastiku do założenia na kredkę, jako taki bajer.

Już nie mówiąc o tym, że forma kinderek też mną wstrząsnęła. Kiedy się skończyły te śmieszne pudełeczka w środku?

Wiem, Nintendo posmarowało hajsem. Chcieli rozpromować produkt i chyba ktoś nie podumał przy projekcie, a pocieszny Japończyk zatwierdził.

Świat poszedł w złą stronę.

#komercja #kinderniespodzianka #slodycze
  • 51
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

To gówniarz jesteś skoro nie pamiętasz, ale dawniej też były plastikowe figurki z lwami czy krokodylami.

@Kampinos: Chodzi ci o porcelanowe, ręcznie malowane. To jednak coś innego, bo były naprawdę ładne w przeciwieństwie do plastikowych.
  • Odpowiedz
Kiedy się skończyły te śmieszne pudełeczka w środku?

k---a, jak to nie ma?!?! (°°

@PurpleHaze @Hawwa są dalej, po prostu OP kupił Kinder Joya, a nie zwykłą Kinder Niespodziankę
  • Odpowiedz
@PokemonowyRambo: Wszystko co można obecnie znaleźć w Kinder niespodziankach to porażka. Kiedyś trzeba było wysypać części z instrukcją i poskładać. Sam maiłem kiedyś Concorde'a z ruchomymi kółkami i nosem. Figurki z bajek to dla mnie etap "pokoloruj drwala".
  • Odpowiedz
Teraz porównajcie sobie te plastikowe gówna do figurek z lat 90. I tak jest prawie z każdą rzeczą. Dzisiejsze dzieci znają tylko tandetę, agresywną optymalizację kosztów i kompletny zanik designu
kukold - Teraz porównajcie sobie te plastikowe gówna do figurek z lat 90. I tak jest ...

źródło: 158713022

Pobierz
  • Odpowiedz