Aktywne Wpisy

MonazoPL +220
wysokiewiczplum +139
1987 rok - 6310 studentów lekarskiego zaczyna 1 rok, za tego biednego PRLu
1994 - 2000 - tu średnia zaczynających wynosi ledwie 2070
2003 - 2012 - średnia to 3130, w roku 2004 limit to było ledwie 2240 miejsc
Lekarze nie są nadludźmi. Sekretem ich wynagrodzeń nie jest ani poziom studiów, ani rzekoma odpowiedzialność, ani też charakter pracy. Źródłem przepychu, pazerności i wszelkich patologii w ochronie zdrowia są skandalicznie niskie limity przyjęć na studia obowiązujące
1994 - 2000 - tu średnia zaczynających wynosi ledwie 2070
2003 - 2012 - średnia to 3130, w roku 2004 limit to było ledwie 2240 miejsc
Lekarze nie są nadludźmi. Sekretem ich wynagrodzeń nie jest ani poziom studiów, ani rzekoma odpowiedzialność, ani też charakter pracy. Źródłem przepychu, pazerności i wszelkich patologii w ochronie zdrowia są skandalicznie niskie limity przyjęć na studia obowiązujące

Jak można tak popsuć wspaniały produkt? Kiedyś były figurki z bajek i to było fajne. Dzieci się tym bawiły, zbierały. Teraz - gówniany kawałek plastiku, który po prostu ląduje w koszu od razu po otwarciu. Bo jak się można bawić płaskim kawałkiem plastiku z naklejką jakiejś postaci z gry? Jak naklejenie jednej naklejki można nazwać złożeniem zabawki? Chyba najbardziej zabawkowy gadżet z tej serii to był płaski Mario z plastiku do założenia na kredkę, jako taki bajer.
Już nie mówiąc o tym, że forma kinderek też mną wstrząsnęła. Kiedy się skończyły te śmieszne pudełeczka w środku?
Wiem, Nintendo posmarowało hajsem. Chcieli rozpromować produkt i chyba ktoś nie podumał przy projekcie, a pocieszny Japończyk zatwierdził.
Świat poszedł w złą stronę.
#komercja #kinderniespodzianka #slodycze
Mnie się podobają te kawałki plastiku, są bardzo dobrze wykonane, dzieciom też się podobają.
@PokemonowyRambo: To co jest teraz?
@Kampinos: Chodzi ci o porcelanowe, ręcznie malowane. To jednak coś innego, bo były naprawdę ładne w przeciwieństwie do plastikowych.
@PurpleHaze @Hawwa są dalej, po prostu OP kupił Kinder Joya, a nie zwykłą Kinder Niespodziankę
źródło: IMG_5744
Pobierzźródło: IMG_3581
Pobierzźródło: 158713022
Pobierz@PokemonowyRambo: w 100% się zgadzam - teraz promują jajka dla #psiecko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: large_big-Projekt-bez-nazwy-3-
Pobierz