Wpis z mikrobloga

niech nikt mi nie wmawia że tvp to większy nowotwór niż tvn. Idealny dowód istnienia kasty nadzwyczajnej.

@Megashoton: Wszystkich swoich ruskich kolegów ze świeżo założonych zielonych kont zawołałeś do wyplusowania tego zakłamanego wysrywa? Czy dołożyły się jeszcze upośledzone prawicowe zwierzaki z tego portaliku których jest tu niestety mnóstwo? xD
  • Odpowiedz
@Megashoton: czekaj czekaj, ale jest chyba różnica między PRYWATNĄ stacją telewizyjną, a PAŃSTWOWĄ szczujnią, co nie?W prywatnej mogą sobie pokazywać co chcą, możesz za to płacić lub nie. W państwowej wyboru nie masz, więc jednak nie wmawiaj ludziom że to to samo g---o. Nie wiem nawet kto ciebie plusuje ale na pewno sa to ludzie ignorujący fakt że za ich kasę pokazywane jest w TVP szambo podobne do czasów czystego
  • Odpowiedz
@Boska_Klaudia: Tak się stało. Zobacz ile plusów ma ten rzyg wyjęty żywcem z rusko-pisowskiej propagandy dla upośledzonego prawackiego zwierzyńca. Ten portal jest już nic nie wart biorąc pod uwagę że już nie użytkownicy nawet decydują co tu się dzieje tylko polityczne śmiecie z propagandowych szczujni. A to wszystko dzięki temu że moderacja nie miała jaj robić porządku na bieżąco i teraz mogą sobie zmienić napisy na żółte i wywiesić flagę
  • Odpowiedz
niech nikt mi nie wmawia że tvp to większy nowotwór niż tvn

@Megashoton: TVP - prowadzi rządową propagandę jednej partii, podaje fałszywe dane spreparowane przez partyjnych manipulatorów, wpływa na wyniki wyborów poprzez nieuczciwe traktowanie innych kandydatów, jest opłacana z podatków każdego obywatela
TVN - robi wywiad z aktorką którą gra gdzieś tam w ich stacji.

wy głupie polaczki, wstyd mi że obywatelstwo z takimi matołami jak ty dzielę xd
  • Odpowiedz
Nie po to prawactwo spamowało cały polski internet żeby ktoś teraz na to reagował! No i w odróżnieniu od problemów lewackich, głupie wpisy na Twitterze to są prawdziwe problemy i gospodarka może zaczekać.
  • Odpowiedz