Wpis z mikrobloga

TVN to zuo w czystej postaci i wiadomo to od dawna, nawet moja matka 60+ zagorzały antypisowiec nie ogląda od dawna TVN bo mówi, że od samego rana szczują agresywnym przekazem i chodziła w-------a po seansie TVN24 do kawy.

@elemenTH: Mam prawie to samo xDDD Matka od kilku lat przestała rano pić kawę, bo mówi że tak jej wiadomości poranne podnoszą ciśnienie. Jeszcze rok temu wpadła w jakiś amok jak
  • Odpowiedz
@wojtas_mks: w rodzinnym domu to mają taki odruch, że wstają i włączają TV, tak było od kiedy żyję i tak jest dalej, sam w zasadzie musiałem się tego oduczyć bo 20 lat ponad tym nasiąkałem i długo robiłem tak samo. z TVN24 jest ten problem, że oni mają bardzo intensywny i agresywny przekaz, jak się na coś uwezmą to cały dzień grillują to samo.
  • Odpowiedz
niech nikt mi nie wmawia że tvp to większy nowotwór niż tvn. Idealny dowód istnienia kasty nadzwyczajnej.

@Megashoton: zaproszenie aktorki która napisała parę przekleństw na Instagramie
jest niby równe wybielaniu przestępców politycznych, ukrywaniu afer rządu, darmowej kampani prezydencka dla jednego kandydata i całkowitym pominięciu innych?

Ty masz tylko 1/4 mózgu działająca? A poza tym skoro niby stacje są równe to czemu tylko jedna ma zniknąć?
  • Odpowiedz
Kurna niech pojedzie na granicę i nawewa zupę służbie obrony granic to by pokazała że po pijaku pisała lepiej by na tym by wyszła niż p---------e w tvn o hejcie kto jej doradza no chyba że do końca brnie w swoim chorym myślenia
  • Odpowiedz
@KamDG: Uwaga zadaje pytanie. CZYM została Pani Kurdej-Szatan? Gwiazdą? Gwiazdą czego?
Niech się do roboty weźmie, a nie użala nad sobą. Krótko rzecz ujmując powzięła się na wyrażenie swojej opinii w temacie, który powinna przemilczeć biorąc pod uwagę występy w telewizji państwowej (jej pracodawcy). Teraz ponosi konsekwencje. Proponuję wynajęcie Pana Stasia z Kapitana B---y w celu wybrania tego szamba za odpowiednią opłatą rzecz jasna.
  • Odpowiedz
@Megashoton:

niech nikt mi nie wmawia że tvp to większy nowotwór niż tvn.

Zaproszenie celebrytki, która przeklinała na twitterze jest gorsze niż codzienne r------------e kraju za 2 miliardy rocznie, z których kilkadziesiąt groszy pewnie idzie na twoje konto, bo nie wierzę, że nawet wykopek może być tak upośledzony za darmo
  • Odpowiedz
@Megashoton: brawo. Właśnie zrownałeś emocjonalny gownowpis z okradaniem 37 milionów Polaków od 2015.
Dzięki takim porownaniom PiS będzie sobie budował narrację i rządził w nieskończoność.
  • Odpowiedz