Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
Jestem na #fluoksetyna 3 dzień, czy to możliwe że już poprawił mi się nastrój czy to jakiś efekt placebo?

Mieliście koszmary senne po fluo? Ja nigdy nie miałam, a dzisiejsza noc była hadcorowa

Jak długo utrzymuje się efekt braku apetytu?

#depresja #ssri #antydepresanty #kiciochpyta
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

U mnie się utrzymywał jakiś miesiąc brak apetytu. Koszmary nie, napewno poprawiła mi się pamięć, a-----l odstawiony ja do tego mam jeszcze lamotrygine zapisana na wahania nastroju. 6 miesiąc leci :) prościej jest sobie wszystko uporządkować i mieć pod kontrola.
  • Odpowiedz
@girltiger: Możliwe, dla mnie początek fluoksetyny był mega super, budziłem się wcześnie, czułem się lepiej i to już w pierwsze dni stosowania
  • Odpowiedz
@girltiger: Trochę ten efekt zaczął zanikać, zwiększenie dawki, dalsze ponowne zmniejszanie tego efektu energii i radości, w końcu po kilku miesiącach już trudny do ocenienia marginalny pozytywny efekt i po prostu brak emocji. Dalej pojawiły się efekty uboczne zbyt mocno niszczące mi jakość życia i leki były zmieniane.
  • Odpowiedz
  • 0
@Sjskaka: powiem Ci że dobrze, brałam jedna tabletkę 20, ale z racji zaburzeń odżywiania mam zwiększone do 40 i same plusy widzę. Miałam też głębokiego doła z którego wyszłam, kolorowe życie jednym słowem ()
  • Odpowiedz
  • 0
Trochę tak ale odstawiłam koło sierpnia na dobre i jakoś teraz znowu srednio się czuje, niby jest dobrze ale jakoś tak nie wiem
  • Odpowiedz