Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@chlodna_kalkulacja
@bazantPL

Te polubienia to pewnie jakoś lata 2013-2015. Zauważcie, że fejs swój prime time ma już za sobą. Większość ludzi ma profilowe czy polubienia sprzed kilku cz kilkunastu lat i albo są tego nieświadomi, albo nie chce im się odznaczać, albo po prostu wyjebondo.

Nie możemy więc ocenić czy był prawakiem teraz - był nim w przeszłości. ;)
  • Odpowiedz
polubienia sprzed kilku cz kilkunastu lat i albo są tego nieświadomi, albo nie chce im się odznaczać, albo po prostu wyjebondo.

@perasperaadopelastra: a to prawda, ostatnio przeglądałem swoje polubienia i znalazłem jakiś profil "Polska dla polaków" i się przeraziłem aż ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@empty_silence: @robert7454: Grzeje retoryke Lukaszenki i ich mediów, które o roztrzeliwaniach mówiły od miesiecy. Mówi to nie dlatego, że tak uważa, albo że dochodziło do mordów, ale dlatego, że taki ma wyznaczony cel białoruskie służby.
  • Odpowiedz
@robert7454 nie widziałem jego tt, odnosiłem się do materiału źródłowego w postaci screena w wpisu opa. Biorąc pod uwagę popularność i hype na Twittera w Polsce który nastąpił w ostatnich latach, być może chronologicznie nowsze było konto na tt odzwierciedlające jego aktualne poglądy.

Jak dla mnie to warto by było prześledzić jego drzewo genealogiczne, nazwisko ciut wschodnie.
  • Odpowiedz