Wpis z mikrobloga

@Zapaczony: dobrze, specjalnie dla ciebie napiszę jeszcze raz, bo widzę, że chyba ty masz jednak problem ze zrozumieniem:
faworki z karpia są przepyszne! Faworki można zrobić z każdej ryby.
@vkzk: Dlaczego zwolennicy karpia sugerują że jeśli ktoś nie lubi karpia to nie potrafi zrobić albo ma kiepskie źródło? Fakt, karpia w większości widzialam w naprawdę fatalnym wykonaniu, w którym żadna ryba by się nie obroniła. Ale nie przepadam w ogóle za tą rybą głównie przez jej strukturę, która różni się moim zdaniem od innych ryb, nawet podobnie tłustych. Ogólnie nie przepadam za tłustymi rybami, poza może kilkoma które jadłam w
@daddyissues_: nie no jasne ze tak, karp jest bardzo specyficzny ale większość wynika ze słabej jakości w sklepach i tego ze trzeba umieć przyrządzić. Tak samo jest z kaczka, królikiem czy innym mięsem które wymaga troszkę więcej niż obtoczenie w jajku i bułce :) tak wyjaśniając, ja tez za karpiem nie przepadam ale moja mama dopracowała do perfekcji smażonego i uważam ze w takim wykonaniu jest świetny