Wpis z mikrobloga

Jak się dostaje słynną przesyłkę, to trzeba zrobić dobrze #pokapake.
Raportuję więc, że wbrew niektórym podejrzeniom, słodycze nie zostały doklejone do paczki. Niestety nie wiem, jaki spotkał je los. Mogę jedynie napisać, że kurier doręczający paczkę włożył ją memełkiem do światła więc chyba zrobił to dobrze.

No dobrze, jaka była jej zawartość? TL DR na zdjęciu.

Moją Panią Mikołajową była @ciootka. W anonimowych wiadomościach bardzo dbała, by nie wyjawić swej różowości, dlatego byłam przekonana, że paczkę przygotowuje niebieski. Bardzo się cieszę, że pierwszy raz dostałam paczkę od różowej i od razu przygotowaną z wielkim zaangażowaniem.
List: niedługi ale patrzcie jaki śliczny! Gęba się cieszy, gdy się na niego patrzy.
Świecznik własnoręcznie wykonany: tak tak, właśnie takie durnostójki lubię. Piękny. Świeczki właśnie się palą i przybliżają nas do świąt.
Kubek Central Perk: Sie wie! Kawa z takiego smakuje najlepiej.
Łamigłówki: Jak młody pójdzie na drzemkę będę łamać sobie palce ale je rozwiążę!
Piąta aleja. Piąta rano: No pewnie! Nowy Jork lata 60-te?! Kubek Central Perk w rękę i kilka zarwanych nocy przede mną!

I do tego mnóstwo słodyczy!
@ciootka dziękujemy bardzo, zrobiłaś nam Święta. Bombelki drąc papier piszczały w euforii i do wieczora nie mogłam pozbierać fantów i opakowań do zdjęcia. Życzymy Wesołych Świąt i oby paczka od Twojego Mikołaja okazała się równie wspaniała niespodzianką. Czekam na relację z unboxingu! Pozdrawiamy!

#wykopaka
allegramente - Jak się dostaje słynną przesyłkę, to trzeba zrobić dobrze #pokapake.
...

źródło: comment_1639737361baO3wSTOnPd1PRTSokdYW3.jpg

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@allegramente bardzo się cieszę, że jesteście zadowoleni () Wszystkiego dobrego! Uważaj żeby te ozdobne sznureczki na świeczkach się nie podpaliły xDD
  • Odpowiedz
@ciootka: @allegramente: super paka i piękny świecznik. Jak był zapakowany, że dotarł w całości? Robiłam lampiony ze słoików w tym roku, ale nie miałam pomysłu jak dobrze spakować, żeby przyklejone dekoracje nie odpadły i nie dołączyłam do paki ()
  • Odpowiedz