Wpis z mikrobloga

Chyba znalazłam idealny laptop dla mnie ʕʔ

Lenovo yoga slim 7

Plusy:
-kamerka w normalnym miejscu
-ciemny kolor (jak stare #thinkpad)
-bez dotykowego ekranu
-dobra wydajność
-cala metalowa obudowa ()
-ma windowsa a nie jak macbook
-pojdzie na nim assetto corsa
-idealna stacja robocza i na lozeczko

Ma ktoś może coś z tej serii? Jak to się sprawuje?

#laptopy #komputery #lenovo
jmuhha - Chyba znalazłam idealny laptop dla mnie ʕ•ᴥ•ʔ

Lenovo yoga slim 7

Plusy...

źródło: comment_1639738053JL7NbdCABq12sTTfimJMZ2.jpg

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jmuhha: Serio, mało rzeczy mnie triggeruje tak jak to chore „Xd”. Kombinacji x i d można używać na wiele wspaniałych sposobów. Coś cię śmieszy? Stawiasz „xD”. Coś się bardzo śmieszy? Śmiało: „XD”! Coś doprowadza Cię do płaczu ze śmiechu? „XDDD” i załatwione. Uśmiechniesz się pod nosem? „xd”. Po kłopocie. A co ma do tego ten bękart klawiaturowej ewolucji, potwór i zakała ludzkiej estetyki - „Xd”? Co to w ogóle ma
  • Odpowiedz
yoga to tylko nazwa

@jmuhha: Nope, sama "yoga" to też budżetowa seria laptopów z jakością wykonania od kiepskiej do przewciętnej ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

Jak pokazałem wyżej "metalowa" obudowa to przekręt producentów laptopów bo jedne z najbardziej wrażliwych elementów konstrukcyjnych nie są już gwintowane w metalu a są plastikowe - czytaj: prawdopodobnie zawiasy się wyłamią pod koniec gwarancji laptopa ( ͡° ʖ̯ ͡°
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@jmuhha: nie wiem jaki masz budżet, ale ja bym wolał nawet używanego Thinkpada od tego laptopa.

Poza tym to co tam jest za GPU, że Ci ma niby na tym AC pójść?
  • Odpowiedz
@jmuhha: Tak z ciekawości, jak długo ty już tego lapka szukasz? Ostatnio sam zaglądałem na tag częściej, bo szukałem czegoś dla siebie i mam wrażenie, że już od paru miesięcy nie możesz się zdecydować
  • Odpowiedz