Aktywne Wpisy

jmuhha +13
Wytłumaczy mi ktoś jak to możliwe, ze na osiedlu gdzie mieszkania są >900k w górę a słysze rano jak ktoś używa takiego czajnika?
trzymajcie mnie ლ(ಠ_ಠ ლ)
#nieruchomosci
trzymajcie mnie ლ(ಠ_ಠ ლ)
#nieruchomosci
źródło: 1000018422
Pobierz
Hej, proszę o opinię. Rekrutując się na AGH dostałem się na inżynierię obliczeniową, która wydaje się ciekawa pod względem matematyczno-informatycznym, a nie dostałem się na elektronikę (w tym roku próg był dużo wyższy niż w poprzednim). Dodatkowo najprawdopodobniej dostanę się na prz na elektronikę i automatykę i robotykę. Jeżeli chodzi o zainteresowania i preferencje, to chciałem kierunku łączącego wiele dziedzin jak właśnie elektronika, by później móc wyjechać na kilka lat za granicę
Co powinienem zrobić na twoim miejscu?
- Inżynieria obliczeniowa na AGH 35.8% (97)
- Automatyka i robotyka PRZ 33.6% (91)
- Elektronika PRZ 13.3% (36)
- Ryzykować i czekać na 2 turę na elektronikę AGH 17.3% (47)

Lenovo yoga slim 7
Plusy:
-kamerka w normalnym miejscu
-ciemny kolor (jak stare #thinkpad)
-bez dotykowego ekranu
-dobra wydajność
-cala metalowa obudowa (。◕‿‿◕。)
-ma windowsa a nie jak macbook
-pojdzie na nim assetto corsa
-idealna stacja robocza i na lozeczko
Ma ktoś może coś z tej serii? Jak to się sprawuje?
#laptopy #komputery #lenovo
źródło: comment_1639738053JL7NbdCABq12sTTfimJMZ2.jpg
Pobierz@jmuhha: te zwykłe yogi to kiedyś był niezły syf jakościowy.
owszem byly, ten jest metalowy
zwrocilam uwage na
@jmuhha: "cała metalowa obudowa" a gwinty ewidentnie zatopione w plastiku więc jednak nie cała ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1639741095W29ECuphokfLjocjxOdCDy.jpg
Pobierz@jmuhha: Nope, sama "yoga" to też budżetowa seria laptopów z jakością wykonania od kiepskiej do przewciętnej ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Jak pokazałem wyżej "metalowa" obudowa to przekręt producentów laptopów bo jedne z najbardziej wrażliwych elementów konstrukcyjnych nie są już gwintowane w metalu a są plastikowe - czytaj: prawdopodobnie zawiasy się wyłamią pod koniec gwarancji laptopa ( ͡° ʖ̯ ͡°
Poza tym to co tam jest za GPU, że Ci ma niby na tym AC pójść?
te nowe radeony spokojnie sobie radza ze starszymi gierkami