Wpis z mikrobloga

@HowHigh mam podobną szylkretkę. Przygarnęliśmy ją z żoną jak była mała i błąkała się samotnie. Dawaliśmy jej od początku ogrom miłości i troski Bywa urwisem ale przywiązała się do nas bardzo i jest teraz bez wątpienia najlepszym przyjacielem. Co więcej, wykazuje się troską i przywiązaniem do dziecka, które urodziło nam się 1,5 roku temu. Bawią się razem i ma świetny wpływ na rozwój młodego. Śpi z nami, przytula się i oddaje
  • Odpowiedz
Żadne zwierze nie może być „wredne” czy „zepsute”, nauczcie się tego wreszcie ( ͠° °)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@HowHigh: Jak się mój niebieski do mnie wprowadził, to moja najstarsza była dla niego bardzo niemiła, agresywna wręcz. Też jej nie dawał spokoju i się nie poddawał. A teraz sama przychodzi do niego, kładzie się na nim i smyra łbem o brodę. Koty... ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@catch: ta kotka była ewidentnie po przejściach. Tak szczerze to nie przepadam za kotami, lubię za to żeby każdy pod moim dachem czuł się bezpiecznie. Jakies 2 tygodnie temu zostałem przez nią podrapany, dlaczego...¯\_(ツ)_/¯. Koty są autystyczne, ale to akurat mamy wspólne.
  • Odpowiedz