Wpis z mikrobloga

via otwarty_wykop_mobilny_v2
  • 3
Czy ktoś na mirko gra w piraty na PS4? Jailbreaki te sprawy? Interesuje mnie ten nowy pod FW 9.00, ale nie ma z kim po polsku o tym pogadać, nawet nie wiem pod jakim tagiem szukać xD
#homebrew #jailbreak #ps4 #piratujo #konsole
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Chyba nadal wielu osobom nie chce się tego robić skoro płytki z grami potrafią na tę platformę kosztować 30-40 zł. Chyba, że ktoś chce wykorzystać przeróbkę do emuluacji i nie ma innego sprzętu do tego.
  • Odpowiedz
  • 0
@metiniowiec: no nie wiem, taka FIFA 22 wychodzi kapke drożej, a to jednak pastgen i to w wersji FAT. Chociaż przyznaję będąc ostatnio na giełdzie w Łodzi widziałem już pudełkowe wydania PS4 sprzedawane "z kartonu" xD

@deadIift: chodzi o to, że od tej nowej wersji jest wymagany pendrive z exploitem i piszą w instrukcji, żeby nie zapomnieć go wyjąć przed (re)bootem, czyli "najpóźniej", bo można uceglić konsolę. Nikt
  • Odpowiedz
  • 0
@rethil: a jest lepiej z tym? Bo przy 7.55 też niby działał, ale często coś się wysrywało i i tak trzeba było resetować. ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@rethil: @radziuxd: najlepsza informacja jest taka, że

This bug works on certain PS5 firmwares, however there's no known strategy for exploiting it at the moment. Using this bug against the PS5 blind wouldn't be advised.

( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz