Aktywne Wpisy
Javert_012824 +165
Sytuacja z Lęborka. Kto według was jest winnym tego incydentu?
#wypadek #polskiedrogi #samochody #motoryzacja #prawo #prawojazdy
#wypadek #polskiedrogi #samochody #motoryzacja #prawo #prawojazdy
Zaczytanaa +51
Do jakiego kraju chcielibyście wyemigrować/urodzić się i dlaczego akurat tam? U mnie w sercu niezmiennie od kilku lat Islandia - brak upałów, czyste powietrze, piękne krajobrazy i kolor niebieski na fladze
Właśnie dostałam najlepszą pakę ever!
Moim Mikołajem w tym roku był @Bakys i przygotował dla mnie IDEALNĄ paczkę ʕ•ᴥ•ʔ
Wyjmując każdą kolejną rzecz z pudełka piszczałam jak głupia. A moja kicia to już w ogóle odleciała totalnie (foto w komentarzu)!
Wszystkie upominki są super spersonalizowane, no po prostu brak mi słów! 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Dostałam:
- książkę "Człowiek o 24 twarzach", kiedyś oglądałam ten dokument na netflixie i bardzo mi się podobał!! Super będzie sobie o tym również poczytać :)
- ślicznie pachnące masełko do ciała i kule do kąpieli, będę leżeć i pachnieć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- słodki mięciutki kocyk i uroczy termoforek, w sam raz na zimowe wieczory ʕ•ᴥ•ʔ
- przepiękny portret barokowy mojej kitku, przyglądała się mu przez dłuższą chwilę, więc pewnie też jest zachwycona!
- upominki dla kici - super maskotka z kocimiętką i smakołyki. Przez kocimiętkę zwariowała, próbowałam zrobić jej zdjęcie, ale niezbyt wyszło (rezultat w kom) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do tego dostała jeszcze list miłosny od kotka Mireczka, kiedy jej go czytałam, to coś odpowiadała XD
- pyszności, mnóstwo słodyczy i moje ulubiene monsterki (ʘ‿ʘ)
Do tego oczywiście świetny list, przeczytany jednym tchem z uśmiechem od ucha do ucha! No i memy z rzułtą mordą na paczce!乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
DZIĘKUJĘ, DZIĘKUJĘ, DZIĘKUJĘ! Jestem zachwycona! AAAAA JAK JA SIĘ JARAM!
Wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku @Bakys, mam nadzieję, że będziesz zadowolony ze swojej paczuchy tak samo jak ja z tej którą dla mnie przygotowałaś. Życzę Ci tego z całego serduszka ♥
#wykopaka #pokapake #pokazkota
PS Te zielone chrupki bardzo smaczne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
cieszę się, że się Wam podoba (。◕‿‿◕。)
Wesołych świąt dziewczyny!!!