Aktywne Wpisy
Pogromca20 +595
Siedzę sobie właśnie na SOR w Przemyślu. Zero ludzi. Czas oczekiwania 3 g. 5 min. ( ͡° ͜ʖ ͡°). Strach pomyśleć co by było gdyby ktoś był przede mną. Lekarz dostał info że jest pacjent ale stwierdził że pacjent musi poczekać ¯\(ツ)/¯
źródło: 1000019311
Pobierz
KRCZVSK +49
Ale gdyby pies się zesrał na skwerku to byłby już płomień, dwa duplikaty i 500 komentarzy. xD A jak chłop się nad babą znęcał to nie ma co pochopnie oceniać, trzeba zachować powściągliwość, poznać pełen kontekst bo może zasłużyła albo to była prowokacja. xD
#psy #psiarze #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #zwiazki
#psy #psiarze #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #zwiazki
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

#heheszki #inflacja #onet
źródło: comment_1639648330vrWZdQd9Rkc3t3cj8r8LBs.jpg
Pobierz@MarianoaItaliano: 21 solo? wiezien czy pacjent maja taka skladowa 7zl. W skali to da sie cos w hurcie z tym zdzialac
Toż to na diecie czokoszokowej było 100zł miesięcznie (chociaż to było z 6 lat temu, teraz to pewnie będzie 300zł patrząc m.in. na ceny coli itd.)
Właśnie kończe taki miesiąc za 100zł. Musze powiedzieć, że ani razu nie byłem głodny-ba!-momentami byłem nawet przejedzeony, zapchany.
Nie zaliczam do jedzenia pica, co chyba oczywiste, bo jedzenie to jedzenia a picie to picie i na samą Cole wydałem koło 200zł(2 litry dziennie, czsami jescze wieczorem dokupowałem litrowa Colę).
A
18,5 zl.
1kg makaronu ok.2,5 zł -> 6zł
1kg kaszy jęczmiennej około 2 zł -> 3,80zł
6kg ziemniaków ok.8zł -> 8zł
2kg margarany ok 5 zł -> 20zł (MR Margaryna)
150 bułek około 50zł -> 75zł
90kg facet, praca fizyczna- zapomnij