Aktywne Wpisy
Javert_012824 +165
Sytuacja z Lęborka. Kto według was jest winnym tego incydentu?
#wypadek #polskiedrogi #samochody #motoryzacja #prawo #prawojazdy
#wypadek #polskiedrogi #samochody #motoryzacja #prawo #prawojazdy
Zaczytanaa +51
Do jakiego kraju chcielibyście wyemigrować/urodzić się i dlaczego akurat tam? U mnie w sercu niezmiennie od kilku lat Islandia - brak upałów, czyste powietrze, piękne krajobrazy i kolor niebieski na fladze
ALE JARAŃSKO.
Mój nadawca wolał pozostać anonimowy, ale przygotował/a świetną paczkę. :D
Pięknie zapakowana, dużo rzeczy w środku, czego chcieć więcej?
Uwielbiam słuchać audiobooków i układać w tym samym czasie duże puzzle -> są i puzzle. ʕ•ᴥ•ʔ
Amatorsko hoduję ostre papryki i musze przyznać, że zestaw z pomidorkami trafiony idealnie, bo myślałem o poszerzeniu uprawy od dawna.
Breloczek, zakładka, koszulka z typowym programistą analizującym kod -> mega, wszystko związane z moimi zainteresowaniami. Ale ten breloczek z gitarą, wooow, jaka to jest jakość wykonania!
Śliczne kubeczki z jeżami, również nawiązujące do zainteresowań -> będzie z nich pite na pewno. :D Ba, sam planuje mieć jeża, więc w ogóle super trafione. :D
Przeróżne rodzaje miodów -> ale będzie degustacja na dniach.
Skarbonka z pieskiem -> Nie mam jeszcze zwierząt, choć bardzo chce, za to mam kredyt na 30 lat, mogę sobie zacząć już odkładać na pierwszą ratę. XDD
No i słodycze z moimi ulubionymi Snickersami + nieodłączne Michałki. <3
Edit, z tego wszystkiego zapomniałem o świetnym liście. Dziękuję bardzo za niego. :)
Powiem tak, to moja pierwsza edycja i nie sądziłem, że może być aż tak zajebista.
Osobo nadająca paczkę, chylę czoła.
#wykopaka #pokapake