Wpis z mikrobloga

Zawsze miałem jakieś mocno podkręcone receptory kanna. Kiedy inni palili po całym joincie i normalnie chodzili ja po 1-2 buszkach przygotowywałem strategię na odparcie ataku złych kosmitów z planety #!$%@?.
Ale nie spodziewałem się, wprawdzie bez efektu "co mówiłeś sekundę temu?", że po wapo cbd będę czuł się przyjemnie upalony i jednocześnie trzeźwy aby normalnie funkcjonować.

Nie wierzyłem kumplowi, wieloletniemu 7/24/365 jaraczowi zielska, jak któregoś dnia powiedział: Anon jak raz spróbujesz zajebistego ziela cbd to już nie wrócisz do thc, a przynajmniej nie będziesz czuł takiej potrzeby, bo będziesz normalnie funkcjonował a nie w bezruchu zalegał na kanapie na totalnym #!$%@? jak jakiś narkoman xD

Nie mówię, że nigdy nie zapalę już thc, ale na pewno nie wtedy kiedy mój grafik sportowy jest napięty. THC jest niestety zwodnicze, bo niby nie przeszkadza w sporcie ale po czasie człowiek zaczyna się zastanawiać co tu się #!$%@?ło, że mam 4 odpuszczone treningi w tym miesiącu i to jeszcze najważniejsze xD

Znacie jakieś osoby co sobie odpuściły thc na rzecz cbd, bo nie chciały się zgonować a jedynie czuć moc kanna?

#wykopjointclub #cbd #thc #narkotykizawszespoko #gownowpis
  • 22
@Jakis_Leszek: > Stosująć stymulanty naleyży szczególnie trzeba pamiętać o tym aby jeść pełnowartościowe posiłki, pomimo braku apetytu. Wypełniony brzuch po dobrym obiedzie i nawodniony organizm pozwala lepiej znieść wielogodzinną zabawę i uniknąć agresji, bruksizmu, rozdrażnienia czy skurczy mięśni,

sin.org.pl - w porządku są ( ͡° ͜ʖ ͡°)