Aktywne Wpisy
darkinvaider +3408
Witajcie - być może niektórzy pamiętają - #rozdajo które zorganizowałem (https://wykop.pl/wpis/69009349/witam-mam-tu-oto-takie-rozdajo-pierscionek-z-diame) i zapraszałem do głosowania na lokalizację paczkomatu . Stało się paczkomat dziś postawiony :)))))) więc z tej okazji w ramach wdzięczności - taki pierścionek będzie do oddania oczywiście przez #mirkolos . Pierścionek złoto 585 Centrlany Topaz oraz dwa diamenty:) rozmiar na życzenie. Zielonki niestety odpadają.. wystarczy zaplusowac . #sebsjewellery #rozdajo #bizuteria #zloto #rzemioslo #zafriko #jubilerstwo #rozowepaski #niebieskiepaski. Losowanie -
elektryk91 +167
Rekordzista wrócił wczoraj na Ziemię. Frank Rubio spędzając na pokładzie Międzynarodowej Stacji Kosmicznej 371 dni stał się bohaterem najdłuższego w historii trwającego nieprzerwanie pobytu obywatela USA w kosmosie. Dłużej na orbicie przebywali jedynie dwaj przedstawiciele Rosji.
Rubio początkowo miał odbyć jedną standardową zmianę na ISS, czyli około pół roku. Jednak wskutek późniejszej awarii statku Sojuz MS-22, którym Amerykanin dotarł na stację, jego misja została wydłużona. Astronauta NASA wrócił na powierzchnię Sojuzem MS-23
Rubio początkowo miał odbyć jedną standardową zmianę na ISS, czyli około pół roku. Jednak wskutek późniejszej awarii statku Sojuz MS-22, którym Amerykanin dotarł na stację, jego misja została wydłużona. Astronauta NASA wrócił na powierzchnię Sojuzem MS-23
Ale nie spodziewałem się, wprawdzie bez efektu "co mówiłeś sekundę temu?", że po wapo cbd będę czuł się przyjemnie upalony i jednocześnie trzeźwy aby normalnie funkcjonować.
Nie wierzyłem kumplowi, wieloletniemu 7/24/365 jaraczowi zielska, jak któregoś dnia powiedział: Anon jak raz spróbujesz zajebistego ziela cbd to już nie wrócisz do thc, a przynajmniej nie będziesz czuł takiej potrzeby, bo będziesz normalnie funkcjonował a nie w bezruchu zalegał na kanapie na totalnym #!$%@? jak jakiś narkoman xD
Nie mówię, że nigdy nie zapalę już thc, ale na pewno nie wtedy kiedy mój grafik sportowy jest napięty. THC jest niestety zwodnicze, bo niby nie przeszkadza w sporcie ale po czasie człowiek zaczyna się zastanawiać co tu się #!$%@?ło, że mam 4 odpuszczone treningi w tym miesiącu i to jeszcze najważniejsze xD
Znacie jakieś osoby co sobie odpuściły thc na rzecz cbd, bo nie chciały się zgonować a jedynie czuć moc kanna?
#wykopjointclub #cbd #thc #narkotykizawszespoko #gownowpis
@selectGwiazdkaFromTabelka:
Tak tutaj napiszę bo wiem, że masz receptę. Widziałeś mój wpis o mixie CBG+CBD+THC? Masz a22 więc fajnie możesz przetestować czy daje ten sam efekt co ja odczuwałem.
Jeszcze spróbuj kiedyś 80% dobrego CBD do 20% innej odmiany. Polecam dla osób z słaba głową.
@Hipokryta69: @Kelemele: najfajniejsze działanie ma CBD, które zawiera z 1-3 THC lecz jest nielegalne.
@Dyspenseria: gdzie takie jest?
Dajesz 0.2 CBD (w moim wypadku sour zebra Bo ma 13%). Do tego dodałem 0.3g CBG, które ma 13% oraz 0.2g A22 (medyczna). Mega relaks, zero faz.
@krokof: Nie będę dawał żadnych namiarów.
@Dyspenseria: A słyszałem, że mix cbd i thc daje bardzo dobre efekty. Może kiedyś skosztuję ( ͡° ͜ʖ ͡°)
sin.org.pl - w porządku są ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mimo wszystko jestem przeciwnikiem stymulantów.