Aktywne Wpisy
Korsir +103
Witam Yaneczku @zyjzpasji. Wiem, że to czytasz, bo sam pokazałem ci ten tag ;)
To, co znowu odwaliłeś, a przede wszystkim to jak znowu robisz z siebie manipulancie ofiarę (screeny) i biednego psa z podkulonym ogonem zmotywowało mnie do jednej rzeczy - rozliczenia.
Płakałeś wielokrotnie na LIVE o tym jak to ci leży nasza kłótnia na serduszku. Mówiłeś jaki to ty jesteś biedny i wbijają w ciebie szpileczki. Cały świat przeciwko Jankowi...
Co
To, co znowu odwaliłeś, a przede wszystkim to jak znowu robisz z siebie manipulancie ofiarę (screeny) i biednego psa z podkulonym ogonem zmotywowało mnie do jednej rzeczy - rozliczenia.
Płakałeś wielokrotnie na LIVE o tym jak to ci leży nasza kłótnia na serduszku. Mówiłeś jaki to ty jesteś biedny i wbijają w ciebie szpileczki. Cały świat przeciwko Jankowi...
Co
Spotkałem na #tinder laskę 13 lat młodszą (22 vs 35), rozmowa gadka szmatka trwa już godzinę, ona nic nie wspomina o moim wieku, luzik. Myślę, o co tu chodzi. Mówię że idę spać a ona na to - proszę porozmawiaj jeszcze ze mną, bo mam kryzys, depresję, dwubiegunowość. Z dalszej rozmowy rzeczywiście, problemy jak ch*j. Co chwila inny nastrój. Nierówno pod sufitem. I że jej sie podobam. Z twarzy bardzo
Męski- co najmniej 185 cm wzrostu, umięśniony.
Lekki zarys mięśni- sylwetka jak u Cristiano Ronaldo
Zaradny- ma mieszkanie po starych, samochód i pracę co najmniej 15 k netto miesięcznie
Nie szukam ons- wybawiłam się już na wielu bhutazach, więc średniacy mnie nie interesują. Oczywiście dla czada oddam się cała bez mrugnięcia okiem.
Jestem po przejściach- mam trójkę kaszojadow, każde z innym mężczyzną i żaden z nich nie płaci alimentów.
Szukam stałej relacji- Szukam betabankomatu do utrzymywania mnie jak i moich bombelkuw. (Nie dotyczy Czadów).
Uwielbiam czytać książki- jakieś romansidła i gównoksiazki typu 50 twarzy Greya XDDDDD
Uwielbiam podróżować- nigdy w życiu nie wydałam ani grosza na podróże, wszędzie gdzie byłam na wycieczkach to dzięki moim sponsorom- Oskarkom lub Beciakom. Raz byłam na wakacjach w Katarze, gdzie jadłam wiadomo co za kasę arabskich szejków.
Nie piszę pierwsza- (nie dotyczy Czadów)
Jeśli już dałeś like, to napisz- p0lka zdaje sobie sprawę z upływającego terminu przydatności jej ciała i zaczyna usilnie szukać chociaż jakiegoś Mirka 5/10, bo 500+ i zasiłki z mopsu nie wystarczają już na cotygodniowe robienie hybryd u paznokci i Winstony niebieskie. Przydałby się jakiś beciak.
Mam chłopaka, a tu na Tinderze szukam jedynie przyjaciół- Złapałam normika, ale on jest jakiś taki nudny. Ja potrzebuję się wyszaleć w życiu. Szukam CZADA albo jakiegoś bogatego Oskarka.
#przegryw #p0lka #zwiazki #tinder #logikarozowychpaskow
Komentarz usunięty przez moderatora
@Mrbimbek: #mrchad ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@bronn: No jak to co
@przegryw162cm: Rozumiem, że swoją obecność.. w sensie zaproś mnie, wymyśl coś, staraj się, rozbaw mnie, zarób na mnie, zapłać za mnie? A jeżeli liczysz na partnerstwo przestajesz być męski? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@bronn: Tak a o co chodzi? ( ͡° ͜ʖ ͡°)