Wpis z mikrobloga

Wnerwia mnie ta Julia jednak. Zafiksowała się na tym jednym komentarzu o tym, że jest gruba i wielki płacz i foch. No jest gruba i tyle. Trzeba przyjąć to na klatę, zapisać się na silke / basen i tyle, a nie ciagle się obrażać na ludzi, ze to wytykają. Tez byłem kiedyś grubszy i takie komentarze ludzi jedynie motywują do działania.
#slubodpierwszegowejrzenia
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Zafiksowała się na tym jednym komentarzu o tym, że jest gruba i wielki płacz i foch.

@majkkali: wniosek jest tylko jeden - "fiksacja" wynika z tego, że ma na tym punkcie pewien "kompleks", chociaż sama mówiła że dobrze się "ze sobą" czuje.
  • Odpowiedz
@mar-v-son: po czym wnioskujesz, że ma predyspozycje do tycia? To chyba normalne, że jak ciągle nie dość że spożywasz dużo alko to jeszcze się źle (dużo za duzo) odżywiasz to masz nadwagę XD
  • Odpowiedz
@majkkali: Zależy od człowieka mi jakby ktoś powiedział, że jestem gruba miałabym to w dupie a nie poszła na siłownię np xD zero motywacji takie słowa wręcz odwrotnie xd w normalnym świecie on by powiedział jesteś gruba, ona No i chvj a ty zakolak i by poszli dalej a tu musieli się męczyć miesiac xD
  • Odpowiedz