P--------e mieć nerwice tak patrze na innych jak mają na wszystko w------e + się bawią nawet biorą n-------i a ja mam tak wrażliwy umysł i wszystko biorę do siebie.Chciałbym mieć spokojny umysł nawet nie wiem jak to jest. #przegryw #nerwica #depresja #fobiaspoleczna #psychologia #psychiatria #ssri #snri
@Kodzirasek: jakby każdy patrzył na innych tylko zamiast niezależnie od obrazu sytuacji na zewnątrz próbować rzeczy, to nikt nigdy by nigdzie nie zaszedł a ludzkość by pewnie dawno wyginęła
chyba jeszcze nie było takiego przypadku żeby osoba wrażliwa nagle stała się niewrażliwa Dobrze, że napisałeś "chyba", bo np. sam osobiście znam taką osobę.
@kfiatek_na_parapecie: Nie przeszkadza ? Tylko taka osoba odczuwa 100 x większy zjazd i potem tydzień zdycha zanim dojdzie do siebie a z znam takich co potrafią normalnie pracować i ćpać codziennie ale to już trzeba być niewrażliwym
to jest.
#przegryw #nerwica #depresja #fobiaspoleczna #psychologia #psychiatria #ssri #snri
A co jeśli się da i to co m.in. czy głównie uniemożliwia Ci wyjście z Twojej sytuacji to właśnie takie myślenie?
Komentarz usunięty przez autora
chyba jeszcze nie było takiego przypadku żeby osoba wrażliwa nagle stała się niewrażliwa
Dobrze, że napisałeś "chyba", bo np. sam osobiście znam taką osobę.
@Kodzirasek: nadwrazliwość w niczym nie przeszkadza jesli chodzi o branie narkotykow, wierz mi xd