Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
O co chodzi z tymi tatuażami w Polsce u młodych kobiet? Wam też rzuca się w oczy, ile dziewczyn jest obecnie wytatuowanych? Mam wrażenie, że od jakichś 3-4 lat 90% lasek musi, ale to musi mieć tatuaż. Co nie poznam jakiejś dziewczyny, to albo już tatuaż ma, albo planuje sobie zrobić, a poznaję kobiety z różnych środowisk, co jest w tym wszystkim najbardziej zastanawiające.

Jeśli spotkasz wytatuowanego faceta, to sprawa jest jasna - w około 3/4 przypadków będzie to sebix z motywem "patriotycznym" albo inny patus z tribalem na ramieniu. Jedynie 1/4 przypadków to jakieś normiki, u których w parze z tatuażami idzie najczęściej broda drwala czy piercing.

W przypadku kobiet jest odwrotnie. 3/4 przypadków są to zupełnie normickie laski, które studiują albo pracują gdzieś w korpo, a pozostała 1/4 to karyny, które - sądząc po aparycji - pracują w żabce lub solarium, albo ogłaszają się na roksie.

Co o tym sądzicie? Podobają Wam się tatuaże o kobiet?

#modadamska #rozowepaski #logikarozowychpaskow #pytaniedoeksperta #kiciochpyta #ankieta #przemysleniazdupy #przemyslenia

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #61b4d5231a841e000b7dc019
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Wesprzyj projekt
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

FrasobliwaUkochana: W niemczech było to samo. Tatuaże żeby się wyróżnić spośród miliona innych lasek. Tylko że teraz każda ma tatuaż i nie ma w tym nic wyjatkowego. A faceci lecą teraz na takie bez tatuażu bo takie są wyjątkowe i mega się wyróżniają, na plus oczywiście.

Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
  • Odpowiedz
Jeśli spotkasz wytatuowanego faceta, to sprawa jest jasna - w około 3/4 przypadków będzie to sebix z motywem "patriotycznym" albo inny patus z tribalem na ramieniu

@AnonimoweMirkoWyznania: no właśnie nie - tak jak u kobiet jest moda na tatuaże i nie koniecznie owe kobiety muszą być "karynami", tak i u mężczyzn również ona panuje. I znów - nie muszą oni być "sebixami". Słowo klucz to właśnie "moda". Bo niczego więcej
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania:

normictwo

Zapomniałeś o tagu przegryw

Ludzie mają w doopie opinię kogoś kogo nie szanują, wisi im to czy losowemu zamulaczowi z wykopu się takie tatuaże podobają czy nie. Mi też to wisi. Tatuaże mogą być c-----e, a mogą być dobre ¯\_(ツ)_/¯ Ja nie mam żadnego, bo mi się zbyt często zmienia widzimisię estetyczne, ale rozumiem dlaczego innym się podoba
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: ja bym sobie zrobił jakiś mały gdzieś pod koszulka ale nie ma nic ciekawego. Jakichś gowien nie będę tatuowali, daty znam na pamięć, kolorowe blakną, tribals, pismo tengwar i inne to moda która przemija więc póki co trwam bez
  • Odpowiedz
Zapomniałeś o tagu przegryw

@niochland: dokładnie to samo pisałem, ale stwierdziłem że szkoda marnować czasu na bezsensowną dyskusję bo zaraz zleci się reszta bywalców tagu ( ͡° ͜ʖ ͡°) Więc komentarz skasowałem.

Co o tym sądzicie? Podobają Wam się tatuaże o kobiet?

@AnonimoweMirkoWyznania: ludzie mający jakiekolwiek własne życie nie przejmują się tym że randomowa laska mijana na chodniku ma tatuaż.
  • Odpowiedz
ludzie mający jakiekolwiek własne życie nie przejmują się tym że randomowa laska mijana na chodniku ma tatuaż.

@yazir: Nikt się tym nie przejmuje ale można mieć własne zdanie na każdy temat.
  • Odpowiedz