Apeluje o kulturalna dyskusje. Mam nadzieje że te pyszne żaby i elegancki zakład fryzjerski za 9 zł który pokazałem na filmie. Wam się spodoba ( ͡°͜ʖ͡°)
w jednym momencie nawet widać wypok i Wasze wspaniałe komentarze pod tym wpisem, więc możecie zobaczyć w jakich okolicznościach czytałem wasze wpisy w tym wątku ( ͡°͜ʖ͡°)
@LuckyStrike: Słuchaj, a może weź zrób kiedyś jakiś szerszy wpis o tym co Chińczycy jedzą na śniadanie, bo to jest trudne do pojęcia jak oni się najadają bez chleba. ( ͡°͜ʖ͡°)
Słuchaj, a może weź zrób kiedyś jakiś szerszy wpis o tym co Chińczycy jedzą na śniadanie, bo to jest trudne do pojęcia jak oni się najadają bez chleba. ( ͡°͜ʖ͡°)
@durga_na_sztandary: kluski ( ͡°͜ʖ͡°) najczęściej Baozi, będzie o tym film, tzn już go nagrałem ale wyszło tylko kilkakinut i muszę trochę pociągnąć ten temat albo wkleję ten fragment
@LuckyStrike: czy to ta mirkujaca osoba co zaprzecza iż na placu Tiananmem w 1989 nastąpiło krwawe stłumienie studenckich manifestacji? To ta istota ludzka która odmawia niewinnie zamordowanym prawa do pamięci o nich? Wstyd.
#tosachiny #sniadanie #jedzenie #kuchniaazjatycka #chiny
@LuckyStrike: fajne, ale nie rób więcej
Słuchaj, a może weź zrób kiedyś jakiś szerszy wpis o tym co Chińczycy jedzą na śniadanie, bo to jest trudne do pojęcia jak oni się najadają bez chleba. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@durga_na_sztandary: kluski ( ͡° ͜ʖ ͡°) najczęściej Baozi, będzie o tym film, tzn już go nagrałem ale wyszło tylko kilkakinut i muszę trochę pociągnąć ten temat albo wkleję ten fragment
@PiersiowkaPelnaZiol: mnie też LOL
jedni i drudzy jedzą kiepskie odżywczo żarcie
To ta istota ludzka która odmawia niewinnie zamordowanym prawa do pamięci o nich?
Wstyd.
@Szarozielony: no wiem, sam kupuje z fabryki wędlin którą prowadzi w Chinach Polak
Trzymaj, przyda Ci się drugi cenzor