Wpis z mikrobloga

też zauważyliście że odpowiedzią na hejt jest coraz większa sinizacja pana @LuckyStrike: i traktowanie każdego kto ma inne zdanie niż on w najlepszym wypadku jak śmiecia a w najgorszym jak robactwo które trzeba rozdeptać?
  • Odpowiedz
@uriel_ck: jak wrzucę na czarno to zasłonię oczy i problem znika? Zachowanie trzylatka. Problem trzeba eliminować a nie zasłaniać sobie oczu

Ale powiedz tak szczerze co ci jego wpisy przeszkadzają? To jest mikroblog i tu każdy może pisać co chce. Ja np. bym chciał, żeby nie było patostremow, nie przeglądam tego gówna i się nie udzielam i tyle.
  • Odpowiedz
ehh trzeba cię jednak częściej zgłaszac któreś wpadnie. :3

@Klepajro: wczoraj to się wam udało nawet skasować kilka moich wpisów sprzed lat, dumny jestem że poświęcacie na mnie swój czas
  • Odpowiedz
@LuckyStrike ogarnij się facet dajesz fajny kontent na youtube ja to traktuje jako cykl ciekawostek na temat państwa środka i sam mam ojca co w Bejing byl kilka razy zapewne nawet przed tobą jak importował tekstylia. I szczerze źle mi sie patrzy jak dajesz sie wciągnąć w jakies dyskusje na tym portalu dlatego myślę że powinieneś ograniczyc swoja aktywność do youtube. Pozdrawiam i fajnie ze sa Polacy którzy znaleźli swój drugi
  • Odpowiedz