Wpis z mikrobloga

Gdyby tak #maciej zaprogramował bota, który by analizował wpisy z tagu #serwispc pod względem treści, a następnie po wykryciu, że człowiek który napisał wpis z tym tagiem ma problem z komputerem, a nie robi sobie jaj banowałby z automatu na jeden dzień wszystkich co napiszą #nieserwispc.

#komputery #informatyka #maciejpsuje
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@nvll: no i widzisz, teraz sobie wyobraź jak to wkurza osoby mające problem z komputerem które oczekują pomocy, skoro tag #serwis podobno do tego służący obserwuje jedna osoba.
  • Odpowiedz
Mikroblog jest częścią wykopu. Wiecie co da się przeczytać jak się kliknie w odnośnik "Idea Wykopu"? Ano można doczytać się, że "Wykop to serwis tworzony przez użytkowników.". Więc użytkownicy (ogół) decydują jaki tag jest do czego używany. Na ten moment użytkownicy decydują, że #serwispc jest używany do opisywania problemów z komputerem i się do tego stosują. Z kilkoma małymi wyjątkami spamującymi, że nieserwisc. Jeśli kiedyś użytkownicy zadecydują, że tag serwispc
  • Odpowiedz
@pawel1410: Tutaj nikt nikomu niczego nie zabrania, bo nie mamy takich możliwości. Osobiście twierdzę, że content pod tym tagiem powinien być taki a nie inny. Skoro wykop jest tworzony przez użytkowników, to dlaczego próbujesz nam tego zabronić?
  • Odpowiedz
@Aleks7: A gdzie ja ci próbuję czegokolwiek zabraniać? Spamuj sobie do woli, jeśli sprawia ci to przyjemność, satysfakcję i daje poczucie spełnienia obowiązku. Ja napisałem jedynie, że ja nie mam zamiaru się do tego stosować i przyzwyczajeń nie zmienię tylko dlatego, że trzem użytkownikom się coś nie podoba i mają inną wizję mikrobloga.
  • Odpowiedz