Aktywne Wpisy

Pesa_elf +327
Zaczynam nitkę z najbardziej przecenianymi artystami w Polsce. Tego jegomościa traktowano jak papaja bo umiał dobrze klaskać z orkiestrą i wszędzie go zapraszali jak jakaś wyrocznię.
#glupiewykopowezabawy #takaprawda #gownowpis #muzyka
#glupiewykopowezabawy #takaprawda #gownowpis #muzyka
źródło: 0003VQ07T7HSMQT0-C122-F4
Pobierz
mirko_anonim +89
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Kończę wieloletni związek z facetem, któremu odwidziało się ślubu i dzieci. Mam 28 lat, czuję się bezwartościowa i mam ogromną pustkę w sercu. Przygotowywałam się od 2 lat do macierzyństwa, czekałam bo najpierw lepsza praca, mieszkanie, stabilność. I jak juz mielismy konkretne plany kilka dni temu usłyszałam, że jemu instytucja małżeństwa nie odpowiada i dzieci też mieć nie chce, bo go ograniczą. Czuję się jakby ktoś wbił mi nóż
Kończę wieloletni związek z facetem, któremu odwidziało się ślubu i dzieci. Mam 28 lat, czuję się bezwartościowa i mam ogromną pustkę w sercu. Przygotowywałam się od 2 lat do macierzyństwa, czekałam bo najpierw lepsza praca, mieszkanie, stabilność. I jak juz mielismy konkretne plany kilka dni temu usłyszałam, że jemu instytucja małżeństwa nie odpowiada i dzieci też mieć nie chce, bo go ograniczą. Czuję się jakby ktoś wbił mi nóż

https://dxdy.finance/M8ANWAA
Wystarczy podłączyć swój portfel ETH i darmowy #airdrop w święta jak znalazł. #crypto
;] ile tego będę mieć, kilka milionów?
@emjot86 nie claimowal, bo potrzebuje 5 polecen aby zrobić wypłatę. Dlatego "dzieli" się newsem.
Ich telegram ma 72 tys użytkowników, to też można oszukać? Jak kupione lajki na Facebooku?
Skoro piszą, że sami to wyślą i to bez fee z twojej strony to jest to scam. Zobacz sobie ile kosztuje transfer tokena na eth. Pewnie powyżej $20 a teraz to pomnóż razy liczbę osób i ile by