@Corona_Beerus, @emjot86 Interesują mnie tylko darmowe tokeny, nie będę w to inwestował. Dzięki za czujność. Dzieląc się swoim adresem nic nie ryzykuje.
@dindu_completely_nuffin Masz rację. Nie myślałem o reflinku, chciałem dać opcje darmowych coinow dla Mirków. Jeśli kiedyś jeszcze dam takiego posta to napisze wyraźnie. Link nie jest ukryty, więc widać od razu że reflink. Dzięki za radę.
@WhiskeyIHaze Mam osobny portfel na Metamask do wszelkich takich airdropów i wszystkim którzy korzystają z takich opcji radzę to samo. Jest to drugi airdrop w którym biorę udział i pomyślałem, że tak się najlepiej zabezpieczę. Jestem świeży w krypto, więc dzięki za tę poradę. Z tego co mówisz to zagrożenie jest spore. Ich telegram ma 72 tys użytkowników, to też można oszukać? Jak kupione lajki na Facebooku?
@WhiskeyIHaze Jeśli będę musiał płacić jakiś fee, to bym w to i tak dalej nie klikał. Miałem wrażenie że gdzieś było napisane że wyślą tokeny od razu na adres. Jeśli to jednak scam to perfidny, bo ustawiony na 24 grudnia.
Jakie są wasze najbardziej znienawidzone perfumy? U mnie: Erba Pura, Versace yellow diamond i miejsce honorowe otrzyma the office od jeremiasza #perfumy
https://dxdy.finance/M8ANWAA
Wystarczy podłączyć swój portfel ETH i darmowy #airdrop w święta jak znalazł. #crypto
;] ile tego będę mieć, kilka milionów?
@emjot86 nie claimowal, bo potrzebuje 5 polecen aby zrobić wypłatę. Dlatego "dzieli" się newsem.
Ich telegram ma 72 tys użytkowników, to też można oszukać? Jak kupione lajki na Facebooku?