Wpis z mikrobloga

@dindu_completely_nuffin Masz rację. Nie myślałem o reflinku, chciałem dać opcje darmowych coinow dla Mirków. Jeśli kiedyś jeszcze dam takiego posta to napisze wyraźnie. Link nie jest ukryty, więc widać od razu że reflink. Dzięki za radę.
@WhiskeyIHaze Mam osobny portfel na Metamask do wszelkich takich airdropów i wszystkim którzy korzystają z takich opcji radzę to samo. Jest to drugi airdrop w którym biorę udział i pomyślałem, że tak się najlepiej zabezpieczę. Jestem świeży w krypto, więc dzięki za tę poradę. Z tego co mówisz to zagrożenie jest spore.
Ich telegram ma 72 tys użytkowników, to też można oszukać? Jak kupione lajki na Facebooku?
@WhiskeyIHaze Jeśli będę musiał płacić jakiś fee, to bym w to i tak dalej nie klikał. Miałem wrażenie że gdzieś było napisane że wyślą tokeny od razu na adres. Jeśli to jednak scam to perfidny, bo ustawiony na 24 grudnia.
@Rychupee oczywiście. Wszystko w internecie da się kupić. I mówię calkiem serio. Lajki, followy, całe profile czy nawet żonę albo zabójstwo starej i dostarczenie nowej w pakiecie ( )
Skoro piszą, że sami to wyślą i to bez fee z twojej strony to jest to scam. Zobacz sobie ile kosztuje transfer tokena na eth. Pewnie powyżej $20 a teraz to pomnóż razy liczbę osób i ile by