Wpis z mikrobloga

@bastek66: nie wrzucam aż nie odpowiedzą na odwołanie ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale później wrzucę. w dupie mam bana od moda z napiętą żyłką. już jednego dostałem i czekam na odpowiedź z wyjaśnieniem od miesiąca xD
  • Odpowiedz
@bastek66: usunęli za atakowanie innych, a nie nieodpowiednie treści, więc to nie przez obrazek z hitlerem. poza tym nie jest to wizerunek zakazany na wykopie

jak już napisałem: w dupie mam bana od tych klaunów, bo i tak dostałem już jeden za darmo i nie potrafią od miesiąca odpowiedzieć na "zażalenie".

@a__s zgłaszane, ale wiadomo ja to z nią (nie za kompetencje dostała tę robotę #pdk):
shoananas - @bastek66: usunęli za atakowanie innych, a nie nieodpowiednie treści, wię...

źródło: comment_1638904281ZTD5YDXywJgEvhySgJWrQb.gif

Pobierz
  • Odpowiedz
@Ernest_: wysrywy to ty tworzysz i już dawno byś sam znalazł ten komentarz kozajszy. w pierwszym linku do mojego wpisu masz link do interesującego cię komentarza. trochę samodzielności
  • Odpowiedz
@shoananas: W ogóle przegapiłem to. Tacy z was kapitaliści, a nie rozumiecie zasady "money talks" i tego że nie ważne co piszesz na portalu ze śmiesznymi papieżami, ważne komu płacisz za protekcję.
  • Odpowiedz
@Kozajsza: a ty znowu nudny i nieśmieszny. kiedy będziesz zabawny?

Wiadomo, że jesteś/cie narzędziem w rękach modków, którzy są narzędziem w rękach właścicieli, żeby robić tu ruch wywołując konflikty (najnośniejsze są polityczne i światopoglądowe). Nie musisz im płacić, bo samo traktowanie neuropków lepiej niż resztę jest opłacalne dla serwisu. Szkoda, że tak to wygląda - gdyby lewaków było tu więcej, to duża szansa, że do moderacji wzięliby osoby bez dyplomu
  • Odpowiedz