Wpis z mikrobloga

@NPCno123123: Dalsza konwersacja z Toba nie ma najmniejszego sensu. Człowiek nigdy nie widzi kiedy potrzebuje pomocy dopóki ktoś mu nie podpowie!! Podpowiadam, apeluje idz do lekarza. A moze Ty jestes gluchy i slepy i nie widzisz co ten psychopata z gor odpier....la. Bez odbioru
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@patotorogacz: Ja się po prostu nie będę po raz kolejny rozpisywał nt. tego, jak lateks iławski robi z Rudego męczennika i "ofiarę hejtu", oraz że w rzeczywistości trzyma tylko Menela przy życiu. Z czasem i tak przejrzysz na oczy, jak inne mirki przed tobą ()
  • Odpowiedz
@patotorogacz: Ukrócił w czym? Bo jak menel nagrywał tak nagrywa. Jak robił lajty tak dalej robi. Co to zmieniło? Że do pracy poszedł? Nie przez Olgierda tylko przez kanał który mu spadł z rowerka. I to spadł z rowerka nie przez Olgierda. Dodając to co napisał @Zwanek to Olgierd miał np w ręku komputer majora na którym były zainstalowane programy szpiegujące. Zamiast zabrać to na policję że rudy poinstalował
  • Odpowiedz
@Kartofle_miesne: Ukrocil tego bydlaka zarobki i pokazal jego klamstwa, bo duzo ludzi wierzylo w te bzdury co mowil moczopijca i bardzo sie ucieszylem jak powstal kanal Olgierdano i obnarzyl prawde o tym scierwie. Tak scierwie !!! Tak jak juz wczesniej pisalem nie wiesz co Olo zrobil i ma zamiar zrobic i ja tez nie wiem, ale moim zdaniem zrobij juz bardzo duzo za co Mu chwala.
  • Odpowiedz
@patotorogacz: Menel sam sobie przecież donejty wysyła. Legitności tych donejtów przecież nie sprawdzisz. A najwięksi wspierający Jareczka jak Skarp itd odeszli grubo przed Olgierdem bo mieli sami już dość menela. I już ile Olgierdano nagrywa o tym menelu? Menel się zmienił? Jak gadał głupoty tak dalej gada, jak robił krzywe akcje tak dalej robi. Mówisz że ja nie wiem co Olo zrobił. Ty wiesz? Masz jakąś tajemną wiedzę o tym
  • Odpowiedz
@Kartofle_miesne: Nie moim problem jest to, ze nie wiesz jak dzialaja jak urzedy. Wiesz, ze sprawy skarbowe moga trwac nawet lata ? Nostradamusem nie jestem, ale Ty tez nie jestes Kolumbem i Ameryki nie odkryles, ze menel sam donejty wysyla. Skarpy i Ci inni odeszli po tym jak Olo pokazal kim jest te scierwo. Dzwonili do Ola na livie i mowili nie raz, nie dwa. Eko-lajno to "czlowiek" ktory na
  • Odpowiedz
@patotorogacz: To jak on menelowi zarobki ukrócił skoro sam napisałeś że albo on sam albo Iwonka mu wysyła te donejty? Prócz Gustaf Gustaf i Kowalskich, kiszonego banana które są fejkami to tam głównie są donejty po 3 złote od widzów Olgierda z pytaniami jak to jest pić własny mocz DWA razy, czy znęcał się nad matką albo czy w końcu odetnie się od Szkolnej. Wystarczy wejść na lajta menela i
  • Odpowiedz