Wpis z mikrobloga

elo #gdansk, rezygnuję z #upc właśnie, bo skończyła mi się umowa, więc nie mają nic sensownego dla wieloletnich klientów, więc się zastanawiam nad #vectra ale widze, że też nie za dobre opinie. Jest ktoś sensowny jeszcze w Gdańsku? Okolice Jasienia
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@starplatinum: z upc spodziewaj się telefonu jak zgłosisz im że rozwiązujesz umowę, gdzie będą chcieli żebyś został, i można dużo utargować. Mój ojciec dał radę Canal + u siebie za 25 zł/mieś utargować (ale ma upc już z 15 lat jak nie lepiej)
  • Odpowiedz
@Ziom166: Mi kazali s--------ć, powiedzieli że nic się nie da zmienić, płacę 80 zł jak wcześniej i mogą mi neta zwiększyć co najwyżej, ale to akurat mi nic nie da, bo po co. Nawet z TV nie mogłem zrezygnować.
  • Odpowiedz
@Ziom166: Jeśli chodzi o same usługi to tak, internet hulał elegancko 300mb/s, na kablu to pędził jak lokomotywa. TV też okej, w sumie trudno mi cokolwiek na ten temat powiedzieć, bo z telewizji mało korzystałem. Awarie może dwie takie większe były przez dwa lata ostatnie
  • Odpowiedz
@starplatinum: Mam światłowód, Morena i nie zamieniłabym na nic innego. Wychodzi kilka dych drożej niż UPC czy Vectra, ale przez kilka lat zauważyłam rozłączanie tylko kilka razy. I to chwilowe. Pracuję 100% zdalnie od wakacji i ani razu nie miałam sytuacji, żeby coś mi przerwało.
  • Odpowiedz