@Bodzias1844: to ma, że uważają, że są nękani przez kontrole tablic a sami nie zdają sobie sprawy, jak nękają innych ludzi w inny sposób, ale tym samym motocyklem
@okoboji: A tak, mój błąd. Swoją co tydzień muszę oddawać do certyfikowanego punktu prostowania tablic rejestracyjnych wygiętych od wiatru, p--------e to życie.
@okoboji: ja to bym powszedł w skrajność i za przekroczoną normę hałasu kajdany i tydzień aresztu plus mandat 2000zł oraz motocykl do naprawy przez rządową/wskazaego przez rząd autoryzowanego mechanika który zakłada prawidłowy wydech na czas gdy właściciel jest w areszecie czy właściciel tego chce czy nie i jeszcze koszta tego musi pokryc poza mandatem. Chyba że właściciel zdecyduje się na złomowanie. musi wybrać, wydech albo motocykl idzie na złom. Samochodów
@trololo55: @okoboji @r5678 ja to się im dziwię, oni naprawdę są takimi mada-faka gangsterami, że musza tablice chować bo jadą właśnie na napad banku? poza prawem, poza kontrolo ( ͡°͜ʖ͡°)
czy chodzi tylko o to, że chcą bezkarnie zapierdzieć wydechem?
Ale tak poza smieszkami i urojonymi z-----i tutaj, gdzie szukać albo może ktoś przytoczyć pod jakim kątem powinna być tą tablica pochylona, bo przecież w każdym moto miejsce jest inaczej skonstruowane
@okoboji: Ja to się dziwie że dla społeczeństwa głównym wrogiem są rowerzyści którzy co najwyżej mogą w-----ć jamnika/kierowce samochodu a Ci debile na pierdzących jednośladach są całkowicie pomijani xD Przecież ci motorynkarze to największy rak na drodze, jeżdżą jak wściekli, bawią się w MotoGP w terenach zabudowanch, zakłócają ciszę, rozbijają się na drzewach lub samochodach i jeszcze płaczą "chlip chlip patrz w lusterka bo samobójcy z 180 na blacie są
@RamtamtamSi: no dobra ale jak postawić motocykl na tylnym kole to ten kąt się będzie zgadzał . W ustawie nie ma mowy o tym że podczas pomiaru motocykl musi stać na dwóch kołach
W komentarzach płacz, że NĘKANIE XDDD
NĘKANIEM to jest z-----------e po mieście o 23 z podziurawionym tłumikiem i budzenie setek ludzi
#ciekawostki #policja #motoryzacja #motocykle #polskiedrogi
źródło: Zrzut ekranu 2025-04-29 o 11.08.34
Pobierz@trx87: no od wiatru tak się wygięłą zapewnie xD
źródło: _podgieta_tablica_z
Pobierz@Bodzias1844: to ma, że uważają, że są nękani przez kontrole tablic a sami nie zdają sobie sprawy, jak nękają innych ludzi w inny sposób, ale tym samym motocyklem
@Pan_Wiesiek: z drugiej strony z każdą kontrolą sytuacja na rynku przeszczepów może być fatalna
Samochodów
czy chodzi tylko o to, że chcą bezkarnie zapierdzieć wydechem?
Maksymalne odchylenie od pionu może wynosić 30° reguluje to:
Rozporządzenie Ministra Infrastruktury z dnia 8 listopada 2024 r. w sprawie rejestracji i oznaczania pojazdów
Rozporzadzenie
Przecież ci motorynkarze to największy rak na drodze, jeżdżą jak wściekli, bawią się w MotoGP w terenach zabudowanch, zakłócają ciszę, rozbijają się na drzewach lub samochodach i jeszcze płaczą "chlip chlip patrz w lusterka bo samobójcy z 180 na blacie są
Ja jezdze, uwaga, na
- rowerze
- hulajnodze
- motocyklu