@Exenex: jak wrzucisz wszystkich w jedno wołanie to zawoła tylko 20 pierwszych osób. :/ najlepiej używać mirkolisty. (nie wiem jak, nie korzystałem XD)
@Exenex: Z 2 pierwszymi się zgadzałem, tutaj jednak już czepialstwo. Zakup nieruchomości byłby spoko, ale ja bym nie traktował tego jako "stracony potencjał".
@Exenex: średnio to widzę w obecnej formie gry. Zarobiłem hajs na wszystkie auta, zrobiłem 100% i nie było co tam robić czy wydawać kasy. Właściwie jedyny sposób na zarabianie kasy po skończeniu gry to jeżdżenie po mieście i likwidowanie gangów, które generują się losowo na mapie.
@Sanderalek: Dlatego właśnie fajnie by było, gdyby w grze istniała jakaś ekonomia. Zbieranie pieniędzy na apartamenty, z którymi byłyby związane jakieś wątki fabularne, byłoby ciekawsze niż zakup aut. Gracz i tak jeździ 3-4 samochodami, które mu najbardziej pasują, a z reszty nie ma żadnego pożytku
@floojd: Większość aktywności pobocznych przeczy fabule i wyścigowi z czasem, a tak to chociaż byłby miły dodatek. Silverhand dopiero od połowy gry powinien znacznie wpływać na V, żeby aktywności otwartego świata miały sens
@Exenex rozumiem że top 1 będzie "brak możliwości wolnej podróży międzyplanetarnej" a top 2 "nieprecyzyjne odwzorowanie układów krwionosnych postaci w grze"
źródło: comment_1638860790ARNZaHDXcXolLravUuIIbO.jpg
Pobierz@buszmen007: nie wiem czy 15 pozycji, to nie za mało jak na tak rozległy problem xD
Cyberpunk ma to do siebie, ze grasz w to i placzesz, bo widzisz ile fajnych rzeczy mozna bylo wsadzic w ten swiat, a tego nie ma.
Zas strzelaniny to kompletny banał. Wrzucasz cyberpsychoze, bierzesz jakas bron do strzelania przez sciany i na spokojnie wszystkich
Zapowiadali dwa duze dodatki za darmo, a jak narazie dodali tylko jakis gowniany wóz i gówniany stroj dla Johnnego xD