Wpis z mikrobloga

Bez względu na to który z nich wygra sezon, mam nadzieję że wygra sport.
Po tym co zobaczyliśmy w Brazylii, Monzy i teraz w Arabii to mam obawy.
Niestety Max jeździ wg reguły "Albo zostawisz mi miejsce albo obydwaj skończymy wyścig". Wystarczy przypomnieć sobie poniżej ilu kierowcom już zepsuł wyścig.
Gdyby nie jego brudna jazda to dziś nie mielibyśmy debaty czy kary FIA są słuszne czy nie.

#f1
pilovsky - Bez względu na to który z nich wygra sezon, mam nadzieję że wygra sport. 
...
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@fordern: Po prostu z Hamiltonem nie miał kto walczyć, bo zawsze odjeżdża na pierwszym kółku. Albon się 2 razy przekonał, że walka z nim przyjemna nie jest xD Jak Rosberg z Hamiltonem walczył w 2016 też za przyjemnie nie było xD
  • Odpowiedz
@dobrzecisiewydaje: A Hamilton jeździ 15 sezon, więc tak - w stosunku do Hamiltona, jest to znacznie krótsza kariera.

Po prostu z Hamiltonem nie miał kto walczyć, bo zawsze odjeżdża na pierwszym kółku.

@Bubbo: Come on, you can do better. Przed 2014 też możesz poszukać, i będziesz miał Hamiltona z obecnym poziomem doświadczenia u Maxa ( ͡° ͜ʖ ͡°)

• Odpowiedz
@pilovsky: ta kompilacja to masakra ale jednak dzisiejszy Max jest trochę inny, to było 4-5 lat temu.

I teraz to jest walka o mistrzostwo, moim zdaniem właśnie tak to powinno wyglądać. Niestety ale sprzętowo jest w dupie i dlatego tak desperacko się broni. Gdyby mieli równe auta to nie musiałby się uciekać do tak rozpaczliwych manewrów.
  • Odpowiedz