Wpis z mikrobloga

@Wiceps: Tylko, że to jest kiepska odpowiedź. Wiem, że pytanie nie wymaga opisania sposobu zmiany ikonki, ale patrząc na to w szerszym kontekście i zwracając uwagę na kulturę wiadomości można było się domyślić, że pytający chciałby się dowiedzieć jak to konkretnie zrobić.
  • Odpowiedz
@Wyrewolwerowanyrewolwer: Bawiłeś się kiedyś dokładniej custom romami? Nie chodzi o instalację tylko o babranie w bebechach. Musisz albo wgrać to z nowym romem albo jako poprawkę do aktualnego (bardzo łatwe do zrobienia). Najtrudniejsze będzie znalezienie tej animacji i przerobienie tego gifa aby pasował rozmiarowo i formatowo. Potem backup systemu, bo nie wiadomo czy nie wykrzaczy. Pare kilobajtów różnicy i już może wyrzucić calutki system, taki już jest android. Jak przyjdzie
  • Odpowiedz
@exile: może też być haczyk z dodaniem eventu włączenia wifi, bo pewnie domyślnie takiego nie ma i od razu ikonka pokazuje sygnał, ale ja tylko teoretyzuję ;)
  • Odpowiedz
@anath0r: Na którejś wersji Cyanogena (10.1?) jest na pewno animacja łączenia (na zmiane pokazujące się te linie sygnału, może wiesz co mam na myśli), więc w takim systemie chyba nie byłoby większego problemu z animacją jak na gifie :)

EDIT: Zapomniałem dodać, że animacja nie pokazuje się na górnym pasku tylko jak rozwiniesz pasek stanu, to tam na przycisku wł/wył WiFi
  • Odpowiedz