Aktywne Wpisy

RobieZdrowaZupke +50
Tam już się nie da wrócić
źródło: 201115173830812848
Pobierz
Pogromca20 +25
Siedzę sobie właśnie na SOR w Przemyślu. Zero ludzi. Czas oczekiwania 3 g. 5 min. ( ͡° ͜ʖ ͡°). Strach pomyśleć co by było gdyby ktoś był przede mną. Lekarz dostał info że jest pacjent ale stwierdził że pacjent musi poczekać ¯\(ツ)/¯
źródło: 1000019311
Pobierz

Polecam komentarze Niemców pod filmem. Można sobie przetłumaczyć automatem na Chromie.
#niemcy
#wroclaw
#polska
#covid19
#covid19ceidg
Drogi przyjacielu, dziękuję za przyniesienie mojego starego domu tak blisko mnie. W tym straszliwym światowym kryzysie dopiero bardziej dokładnie uświadamiamy sobie, które narody i społeczeństwa trzymają się razem, aby je przezwyciężyć w rozsądny, pokojowy sposób. To sprawiło, że płakałem.. donos w Niemczech jest nie do zniesienia... chociaż wszyscy są w tej samej łódce.. dziękuję..
Nie mógłbym tego piękniej wyrazić. Dzięki za te słowa. Już bawię się pomysłem zerwania
@bi4ly_: A nie rzeczywistość?
Propaganda jest synonimem manipulacji opinią publiczną za pomocą stosowania kłamstw, półprawd,
@bi4ly_: Z materiału wynika, że mamy dobrze przynajmniej jeśli chodzi o jarmarki. To może to nie jest propaganda?
Wczoraj wróciłem ze Słowenii i w porównaniu z Polską to tam panuje covidowy reżim.
@bi4ly_: Dlatego, że propaganda służy manipulacji i jest pejoratywna. Propaganda jest przeciwieństwem obiektywnego opisu rzeczywistości.
https://youtu.be/ASUXt6ODh2U