Aktywne Wpisy
FejsFak +846
Wrzucam zdjęcie a plusy same lecą
#stepujacybudowlaniec
#stepujacybudowlaniec
Chorazy_Torpeda +23
Wypuszczony w III kwartale 2019 Xiaomi Redmi Note 8 Pro to był i dalej jest NADtelefon w porównaniu z aktualną ofertą rynku.
Pamiętam jak w Grudniu 2019 roku szukałem telefonu. Budżet 1000 cebulionów. Przejrzałem cały polski i zagraniczny internet przeanalizowałem kilkanaście recenzji i zdecydowałem się na to cudo. Pamiętam jak dzisiaj- 999zł 10 rat po 99.90. W 2019 osiągami był niewiele gorszy od "flagowców" a cenowo bił je na głowę. Po prostu
Pamiętam jak w Grudniu 2019 roku szukałem telefonu. Budżet 1000 cebulionów. Przejrzałem cały polski i zagraniczny internet przeanalizowałem kilkanaście recenzji i zdecydowałem się na to cudo. Pamiętam jak dzisiaj- 999zł 10 rat po 99.90. W 2019 osiągami był niewiele gorszy od "flagowców" a cenowo bił je na głowę. Po prostu
#koronawirus #wroclaw #polska
@klokupk: Nie mając do tego prawa. Aha. To ja bym się ograniczył do 50% obłożenia lokalu i miał #!$%@? na sanepid.
https://www.google.com/search?q=Mercado+Tapas+Bistro+Wrocław
U nas w malutkim lokalu wchodzi może z 26 osób. Jak ograniczymy na 50% to nawet na wypłaty dla pracowników nie będzie ¯_(ツ)_/¯
Tak więc kelnerzy albo muszą mieć ultrainstynkt i wyczuwać tajniaka, albo wszystkich trzepać jednakowo.
W Polsce oczywiscie jak w chlewie, bo jakby PiS na ktory glosuje ciemnota i patologia wprowadzil nakaz okazywania green pass, to stracilby poparcie holoty i nie wygral kolejny raz.
Szkoda, ze cierpia na tym wszyscy.
Znam zaszczepionych którzy nie zamierzają być trzepani z danych medycznych przy byle gównookazji.
@worldmaster: Ja np jestem zaszczepiony i uwazam, ze sprawdzanie kwitow dot szczepienia przez knajpy to jakich chory sen faszystow.
W Polsce oczywiscie jak w chlewie, bo jakby PiS na ktory glosuje ciemnota i patologia wprowadzil nakaz okazywania green pass, to stracilby poparcie holoty i nie wygral kolejny raz.
Szkoda, ze cierpia na tym wszyscy.
@wcaleniepchamsiewmultikonto: Niezle masz
@loczyn: ja uważam tak samo, też jestem zaczopowany
Radzę omijać ten lokal.