Wpis z mikrobloga

@klokupk Kartka przed haraczem nie uchroni, bo jak cieć z sanepidu przychodzi, to często najpierw się wita i ogarnia sytuację, a później dopiero mówi, że jest na kontrolę.

Tak więc kelnerzy albo muszą mieć ultrainstynkt i wyczuwać tajniaka, albo wszystkich trzepać jednakowo.
@OseQ: Bardzo dobrze. W cywilizowanych krajach trzeba byc zaszczepionym aby funkcjonowac czy korzystac z normalnego zycia. Ma to sens, bo im mniej osob zaszczepionych, tym dluzej to trwa i coraz rozniejsze mutacje.

W Polsce oczywiscie jak w chlewie, bo jakby PiS na ktory glosuje ciemnota i patologia wprowadzil nakaz okazywania green pass, to stracilby poparcie holoty i nie wygral kolejny raz.

Szkoda, ze cierpia na tym wszyscy.
@OseQ: Bardzo dobrze. W cywilizowanych krajach trzeba byc zaszczepionym aby funkcjonowac czy korzystac z normalnego zycia. Ma to sens, bo im mniej osob zaszczepionych, tym dluzej to trwa i coraz rozniejsze mutacje.

W Polsce oczywiscie jak w chlewie, bo jakby PiS na ktory glosuje ciemnota i patologia wprowadzil nakaz okazywania green pass, to stracilby poparcie holoty i nie wygral kolejny raz.

Szkoda, ze cierpia na tym wszyscy.

@wcaleniepchamsiewmultikonto: Niezle masz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@OseQ: LOL, mam nadzieję że potencjalni klienci będą ich omijac szerokim łukiem :D

Znam zaszczepionych którzy nie zamierzają być trzepani z danych medycznych przy byle gównookazji.

@worldmaster: Ja np jestem zaszczepiony i uwazam, ze sprawdzanie kwitow dot szczepienia przez knajpy to jakich chory sen faszystow.

@loczyn: ja uważam tak samo, też jestem zaczopowany