Aktywne Wpisy
dziobnij2 +685
Poszedłem na kawę do maka i spotkałem podróżnego, który przyjechał do #gdynia z psem, kaczką i gąską. Zwierzaczki były grzeczne i szły przy nodze.
Cztero0404 +85
Może #niepopularnaopinia i wyjdę starą babę patrzącą zza firany, ale ktoś powinien się w końcu wziąć za to kto faktycznie jeździ na tych kartach parkingowych dla niepełnosprawnych. Ostatnio przechodzę sobie obok jednej ze szkół a tam na przykład parkuje jeden z uczniów na kartę jegomościa o imieniu Czesław ( ͡° ͜ʖ ͡°) Stoję sobie przed lidlem wysiadają jakieś 2 dziewczyny uśmiechnięte w okolicach 20 lat miejsce
#blackpill #p0lka #logikarozowychpaskow #zwiazki #tinder #przegryw #redpill
Ktoś chodzący na dwóch łapach powinien różnić się od zwierząt i nie p-------ć się z kim popadnie, a zachowywać rozsądek i wierność mimo potencjalnych innych opcji
@Fekalny_okuratnik: Pamiętam jeszcze końcówkę lat dziewięćdziesiątych i jak na wsiach rozwód był skandalem na pół gminy, dziś to zwykła sprawa urzędowa.
Lewicowy trend jest taki, że "hehe to tylko s-x" i takie panienki kupują taka narrację, widząc że jak ktoś krytykuje ku$$#@stwo to cała hmara Julek na niego naśladuje i myślą że nikt ich nie będzie krytykował ani nie zwracał uwagi na liczne partner ów seksualnych.
Prawda jest taka że w sam raz na raz owszem, ale nikt nie chce przechodzonej kobiety z bagażem emocjonalnym,
Jakby te halo to tylko s--s był dla wszystkich to można się tak bawić.
Jednak mamy sytuację gdzie garstka mężczyzn plus większość kobiet ma nieograniczony dostęp do seksu.
W dłuższej perspektywie kultura luźnego
Analizę zacząłbym od udowodnienia czy postawiona teza jest prawdziwa. Ty założyłeś że jest i budujesz dalsze wnioski.
@plantpower: oprócz człowieka jest bardzo dużo innych zwierząt które też chodzą na dwóch łapach
Znów. Co wy macie z tymi związkami to ja nie wiem. Poczytaj o psychologii ewolucyjnej. Zastanów się jak działa świat i czym my jesteśmy. Po co Ci związek jak już "wkrótce" będziesz gryzł glebę. Poza tym, "związek" to nie jest jakiś dom, że się go buduję. To tylko urojony