Aktywne Wpisy
Charleswhite +232
#kpo
Przestańcie gadać, że to wina rządu, że głupi by nie wziął. Prawda jest taka, że w narodzie jest gen złodziejstwa pod piękną nazwą "kombinowania". Skoro za komuny się "kombinowało" to skąd założenie, że teraz tego nie ma. Pytacie dlaczego w Polsce jest źle, bo Polacy są źli. Kradną, nie rozwijają własnych działalności, są niegospodarni etc.
Trzeba o tym głośno mówić.
P.S.
Tak, jestem ojkofobem i jestem z tego dumny.
Przestańcie gadać, że to wina rządu, że głupi by nie wziął. Prawda jest taka, że w narodzie jest gen złodziejstwa pod piękną nazwą "kombinowania". Skoro za komuny się "kombinowało" to skąd założenie, że teraz tego nie ma. Pytacie dlaczego w Polsce jest źle, bo Polacy są źli. Kradną, nie rozwijają własnych działalności, są niegospodarni etc.
Trzeba o tym głośno mówić.
P.S.
Tak, jestem ojkofobem i jestem z tego dumny.

badhunt +541
Swoją drogą to też spoko, że te dane są dostępne i każdy może łatwo sprawdzić i ocenić na co idą publiczne środki. A nie jak za pisu fundacje i instytuty z d--y, wszystko pod stołem, poza budżetem a na pytania o udzielenie informacji publicznej odmowy xD #kpo

takto byś spał a potem pewnie kac
dobrze że niewyraźnie widać ale już nie będę usuwać
każdy ma jakieś u siebie zdj rodzinne ¯_(ツ)_/¯
ja ten mały z ręką na biodrze
z kilkanaście lat temu
różowa prawie na każdym filmie śpi w kinie i muszę ją budzić
@SStoumer: jak chcesz to sobie zamień, zablurowałem Ci
źródło: comment_1638597726MaOp6l63INVogH19YAvmfM.jpg
Pobierz@SStoumer: poważnie? xD nieźle :D
Tolkiena też z nią nie obejrzę bo już odradzu się dobiera do mnie zamiast słuchać jak powstał pierścień władzy
mama suszy które uzbierała w tym roku
z tatą montowałem
fajne bo szybko się zasłania i ładne
źródło: comment_1638602765MLp1aCgT5HVdZSlYmWUWPq.jpg
PobierzW domu też filmów nie oglądam, a potem wszyscy się dziwią, że „jak mogłem tego filmu nie oglądać”. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1638608548QM4nv8maTEQLHWWBlYDjuV.jpg
Pobierz