Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 195
Kupiłam sukienkę za 8 zł na vinted z dostawą do paczkomatu, przyszła przedwczoraj, dziś jest trzeci i ostatni dzień na odbiór, a że wcześniej nie miałam czasu, to pójdę dzisiaj.
Okazuję się, że w ten sposób przekraczam wszystkie granice i szkodzę sprzedającej xd
#logikarozowychpaskow #zalesie
A.....a - Kupiłam sukienkę za 8 zł na vinted z dostawą do paczkomatu, przyszła przedw...

źródło: comment_1638534876dmMKpAM0byf7EBr5NOqsKC.jpg

Pobierz
  • 137
  • 0
@van_der_bike: jakby to było coś takiego totalnie wow to też bym się tak dobijała xd moze sprzedałeś za symboliczną kwotę np lamborghini przez przypadek i nabywca nie chciał przepuścić okazji xd ja kupiłam kwiatka od jakiegoś Pana za 3 dychy i teraz dzwoni średnio co drugi dzień i dopytuje się w jakiej kondycji jest kwiatek xd
@Anesa:
- jej pierwsze pytanie kiedy odbierzesz paczkę? nie jest takie najgorsze: #!$%@? jej w sumie do tego, kiedy odbierzesz paczkę, ale można zrozumieć, że to po prostu upewnianie się, że jej nie wystawisz

- ty mogłaś potraktować ją poważnie i w ciągu tych 10 godzin jej odpisać, że spoko, nie ma spiny, odbierzesz paczkę dzisiaj. tym bardziej, że (z tego, co rozumiem) wiadomość odczytałaś, a nic nie odpisałaś. ona to
via otwarty_wykop_mobilny_v2
  • 9
@Anesa: odebrałaś w końcu, czy będziesz tutaj cały dzień pisać, a późnej powiesz, że nie miałaś czasu?

Nie chodzi o te głupie 8 zł, tylko jak ktoś nie odbierze, to czas który się poświęciło na wydrukowanie etykiety, zrobienie paczki, zaniesienie, lub zawiezienie do paczkomatu, idzie na marne. Może twój czas jest bezwartościowy, ale innych nie.

Jak sprzedawała coś za symboliczne 8 zł, to pomyślała pewnie, że komuś się może przydać i
via otwarty_wykop_mobilny_v2
  • 5
@Anesa:

Wiadomo, że panna przewrażliwiona, ale równie rozczulają mnie te twoje teksty o braku czasu na odebranie paczki, to #!$%@? prezydent usa by znalazł pewnie czas by odebrać 5 paczek dziennie, ale nie jakaś panna z wykopu, która w pocie czoła cały dzień #!$%@? i ma grafik dopięty co do minuty xD

@FirstWorldProblems: dokładnie, znam ten typ ludzi, co niby NIGDY nie mają czasu, tacy zalatani, nie mogą odpisać, a
@Anesa: jak dla mnie jesteście siebie warte obie xD wiadomo ze masz 3 dni na odbiór i nic komu do tego kiedy odbierzesz ale biorąc pod uwagę pytanie z jej strony do nie zdziwię się gdyby to nie 1 raz ktoś sobie z dupy coś zamówił i nie odebrał. Wiec ona nie powinna się unosić ale skoro już to wystarczyło odpisać ze nie miałaś czasu i byłoby po temacie
  • 0
@stormkiss: odnosisz się do dwóch różnych komentarzy. Ja napisałam że trzeba jechać, ktoś powiedział że 2km się idzie 15 min, a ja napisałam że się idzie dłużej. Czytajcie ludzie zanim coś napiszecie