Aktywne Wpisy
zloty_wkret +225
Pomyślcie sobie, że dzisiaj gdzieś w Polsce jacyś strudzeni życiem, prości rodzice, wiążący ledwo koniec z końcem, zaproszą na wielkanocne śniadanie swoją córkę, która puściła się z murzynem i teraz wychowuje samotnie czarne dziecko, i będą tak w czwórkę siedzieć i udawać, że wszystko jest ok. Ależ to musi być życiowa porażka dla takich rodziców, że córka im takie coś odwaliła, a jednocześnie jaki to musi być dysonans emocjonalny pomiędzy miłością do
lepaq +192
Idiokracja
Okazuję się, że w ten sposób przekraczam wszystkie granice i szkodzę sprzedającej xd
#logikarozowychpaskow #zalesie
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
- jej pierwsze pytanie kiedy odbierzesz paczkę? nie jest takie najgorsze: #!$%@? jej w sumie do tego, kiedy odbierzesz paczkę, ale można zrozumieć, że to po prostu upewnianie się, że jej nie wystawisz
- ty mogłaś potraktować ją poważnie i w ciągu tych 10 godzin jej odpisać, że spoko, nie ma spiny, odbierzesz paczkę dzisiaj. tym bardziej, że (z tego, co rozumiem) wiadomość odczytałaś, a nic nie odpisałaś. ona to
Wyobraź sobie, że paczkomatu nie mam w kuchni tylko trzeba do niego pojechać.
xddd ahah 2km w 15min to jest truchtem xdd
To w koncu jedziesz czy idziesz z buta, bo nie wiem co ci odpisac xDD
Wiadomo, że panna przewrażliwiona, ale równie rozczulają mnie te twoje teksty o braku czasu na odebranie paczki, to #!$%@? prezydent usa by znalazł pewnie czas by odebrać 5 paczek dziennie, ale nie jakaś panna z wykopu, która w pocie czoła cały dzień #!$%@? i ma grafik dopięty co do minuty xD
Nie chodzi o te głupie 8 zł, tylko jak ktoś nie odbierze, to czas który się poświęciło na wydrukowanie etykiety, zrobienie paczki, zaniesienie, lub zawiezienie do paczkomatu, idzie na marne. Może twój czas jest bezwartościowy, ale innych nie.
Jak sprzedawała coś za symboliczne 8 zł, to pomyślała pewnie, że komuś się może przydać i
@FirstWorldProblems: dokładnie, znam ten typ ludzi, co niby NIGDY nie mają czasu, tacy zalatani, nie mogą odpisać, a
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu