Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 195
Kupiłam sukienkę za 8 zł na vinted z dostawą do paczkomatu, przyszła przedwczoraj, dziś jest trzeci i ostatni dzień na odbiór, a że wcześniej nie miałam czasu, to pójdę dzisiaj.
Okazuję się, że w ten sposób przekraczam wszystkie granice i szkodzę sprzedającej xd
#logikarozowychpaskow #zalesie
A.....a - Kupiłam sukienkę za 8 zł na vinted z dostawą do paczkomatu, przyszła przedw...

źródło: comment_1638534876dmMKpAM0byf7EBr5NOqsKC.jpg

Pobierz
  • 137
@Anesa: > @notariuszx: @materacci: obawianie się to jedno, a obrażanie osób które nic złego nie zrobiły już jest słabe. I tak, mogłam odpisać, ale wyslala tę wiadomość o 1 w nocy, o 10 zaczęłam już dostawać wiadomości, że nie szanuje cudzego czasu

@Anesa: ile jest dni na regulaminowy odbiór tej paczki tak na marginesie?
@Anesa następna wiadomość od niej była po dziesięciu godzinach, więc koło 11 w południe według tego co piszesz. Poza tym jaki to się ma do tego co jej odpisałaś.. po raz drugi piszę, że wystarczyło napisać, że odbierzesz zamiast szukać poklasku wśród lol wykopków xd
  • 0
@skar: I co w związku z tym że druga wiadomość wyslala o 11? 10h to już dobry czas po jakim można kogos jechać że Ci nie odpisał na wiadomość wysłana w nocy? XD jak Ty jesteś taki wyrozumiały i kulturalny skoro mówisz że powinnam okazać szacunek w zamian za chamstwo to skąd te teksty w moja strone?
@Anesa: kiedy Ci mijały te 3 dni w stosunku do tego co babeczka napisała? Napisała 12h przed czy raczej 2h przed końcem czasu?
Odebrałaś ostatecznie tą paczkę? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 0
@materacci: Mijał chyba termin wraz z zamknięciem sklepu czyli do końca piątku, a napisała w czwartek w nocy. odebrałam, teraz moja nowa koleżanka pisze mi elaboraty zwracając się do mnie per dziewczynko i robi mi pogadanki na temat kultury, a potem blokuje, żebym nie mogła odpisać xd
@Anesa nie, po prostu wyjaśniłem Ci dlaczego Twóje usprawiedliwianie się o odpowiedniu o pierwszej w nocy jest z dupy wyjęte i nie ma sensu.
  • 0
@skar: nie, po prostu napisałam, że jak zaczęła bez żadnego cześć, na Ty i w środku nocy to choćby pisała codziennie o normalnych porach potem to nie czuję się zobligowana z nią rozmawiać, ani odpowiadać na pytania. Jak to się ma do tego co jej odpisałam? Nie ma się, więc nie wiem skąd to pytanie