Aktywne Wpisy
Runaway28 +18
#przegryw Wiecie co jest najgorsze w fizycznej pracy? Nie to że sama w sobie jest fizyczna ( zależy też od stopnia jak bardzo ciężka nie jest), a to że po niej kompletnie nie chce się niczego, często jedyne na co mam ochote to cos obejrzeć polurkować tag i iść spać. Czasami próbuję coś robić nawet po ciężkim dniu w pracy, jakoś się rozwijać, jednak nie dam rady ani fizycznie ani psychicznie.( ͡
Czemu wy jeszcze nie śpicie
#pizza #neapolitana #gotujzwykopem
różnica jest kolosalna i nawet polskie 00 się nie umywa do włoskiego,
ciasto z mąki włoskiej się rozciąga jak szalone, a z polskiej się rwie a wyrabianie i proporcje są takie same ¯\_(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez autora
@BorysKafarov: uzywam luksusowej 500 najczesciej i jak zrobie z 00 to czuc roznice w smaku. Po 24h fermentacji wszyscy stwierdzili ze smakuje jakby dojrzewala ponad 3dni, a potem sie robi jeszcze lepsza
No ale nie jest to jakies
Komentarz usunięty przez autora
Jest też mąka Saccorosso, która ma całkowicie inne parametry i też jest w 25kg czerwonym opakowaniu. Caputo całkowicie poplątało to wszystko ;)
@krabczy: Klasyfikacja mąk włoskich jest zgoła inna od naszej polskiej. Nasza opiera się na
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora