@jmuhha za gowniaka nie mogłem się oderwać od kompa. Dzisiaj bym najchętniej wyjechał w jakieś Bieszczady. Ile można się gapić w ten ekran, już nawet mi się grać odechciało bo jak pracuje z domu to potem gram na tym samym monitorze przy tej samej klawiaturze xD
@wizjaprzyszlosci: Ja kiedyś mocno się jarałem tym tematem. Jak wykręcić procesor żeby był 10% mocniejszy, co zrobić żeby w grze dostać 2fps więcej, bo przecież mi musi gra lepiej działać niż Matiemu z gimbazy, a teraz jak przyszły porządne zarobki to jak komputer będzie mnie tak wkurzał swoją powolnością to po prostu zmienię na szybszy xD.
Kupowało się w cholerę tych gazet typu Komputer Świat gdzie zawsze były testy nowego
@Tommy__ no to ty jestes takim sprzętowym nerdem, ja bylem tym co zawsze byl online na gierce o ktorej godzinie bys nie wszedl to bylem zawszw no i tak po latach teraz bym sie chyba zrzygal jakbym mial przegrac wiecej niz 20 minut w cokolwiek
@jmuhha nie, ja tam pracę swoją lubię i nie przeszkadza mi spędzanie praktycznie całego dnia (a ostatnio i nawet tygodnia) bez wychodzenia z domu, głównie przy komputerze
#programowanie
źródło: comment_1638429019BqZwePqGerY3u3Xfcbw8SV.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Kupowało się w cholerę tych gazet typu Komputer Świat gdzie zawsze były testy nowego