Aktywne Wpisy

cypisek84 +143
W końcu po 2 letniej tułaczce w kołchozie udało mi się uzbierać na wymarzony pojazd ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Skoda Octavia RS 2.0 TSI 265 KM w jedynym prawilny kolorze i nadwoziu.
Wrażenia z jazdy? Na razie trudno cokolwiek powiedzieć, boje się przekraczać 3k obrotów ale jest z tym ciężko przy tym aucie.
Dostałem info od handlowca, że DSG uczy się kierowcy przez pierwsze 1500 km więc nie
Skoda Octavia RS 2.0 TSI 265 KM w jedynym prawilny kolorze i nadwoziu.
Wrażenia z jazdy? Na razie trudno cokolwiek powiedzieć, boje się przekraczać 3k obrotów ale jest z tym ciężko przy tym aucie.
Dostałem info od handlowca, że DSG uczy się kierowcy przez pierwsze 1500 km więc nie
źródło: 8c03719117ac1018c7d6054370a38d78579fe6e0c3c457357f184b3af6825aac,w800
Pobierz
diszpetri +273
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#mtg #mtga #karci #planszowki
Jakość była średnia. Powiedzmy lepiej niż drukowanie samemu, ale zauważalnie gorzej niż karta oryginalna.
Więc drukowanie samemu i wsadzanie na commony w koszulkach wychodziło najtaniej, najszybciej i najfajniej, bo można zmieniać deck z dnia na dzień. Program do ogarniania drukowania wrzucałem tu kilka dni temu.
Proces samodzielnego projektowania proxów jest łatwiutki jeżeli ale istnieją też bardziej skomplikowane procesy jeżeli chcesz lepsze efekty uzyskać (większa customizacja)
Cena karty jak robiłem ostatnią tabelkę to chyba 1,2zł przy zamówieniu 612 kart.