Aktywne Wpisy

Momento83 +283
źródło: temp_file2591289569790487258
Pobierz
Mokebe_Testo +350
Pamiętam jak miałem jakieś 20 lat i poszedłem do pierwszej pracy - fizycznej. Po tych kilku miesiącach w kołchozie powiedziałem sobie, że nigdy więcej nie będę pracował fizycznie i zrobię wszystko, żeby do tego nie doszło. Do domu wracałem wyczerpany fizycznie i psychicznie, bo współpracownicy to byli po prostu najprostsi kretyni. Teraz mając normalną pracę hybrydową wstaje do pracy wypoczęty, po pracy również taki jestem i mam czas, chęci i siły na

Tl;dr Babka oszukała\okradla dostawcę.
#zlodzieje #warszawa #ubereats #pysznepl
KURDE, CO SIĘ Z TYMI LUDŹMI DZIEJE❗️
PRZESTRZEGAM INNE KNAJPY NA BIELANACH PRZED PANIĄ ZUZIÀ Z KLAUDYNY 28, MIESZKAŃCY POSŁUCHAJCIE TEJ HISTORII
PANI ZUZIA Z UL. KLAUDYNY 28 ZAMÓWIŁA DZIŚ JEDZENIE Zapiekanki u Pandy PRZEZ APLIKACJE Pyszne.pl WYBIERAJÀC PŁATNOŚĆ GOTÓWKA ( 52 ZŁ)
OSOBA KTÓRA PRZYJĘŁA TO ZAMÓWIENIE, ZADZWONIŁA DO PANI ZUZI POTWIERDZIĆ + ZAPYTAĆ JAKI PANI ZUZIA BĘDZIE MIAŁA BANKNOT ŻEBY DOSTAWCA MIAŁ WYDAĆ RESZTY( TAKĄ MAMY PROCEDURĘ PRZY ZAMÓWIENIACH GOTÓWKOWYCH, BO RÓŻNIE BYWAŁO)
DOSTAWCA ZAWOZI JEDZENIE
DZWONI DO DRZWI OTWIERA PANI ZUZIA, ODBIERA ZAMÓWIENIE PO CZYM MÓWI DOSTAWCY „ZAMÓWIENIE JEST OPŁACONE” I ZATRZASKUJE DOSTAWCY DRZWI
PO CZYM ZZA ZAMKNIĘTYCH DRZWI DOCHODZI DZIKI ŚMIECH
TAK KURDE❗️ MUSISZ BYĆ Z SIEBIE BARDZO DUMNA, ŻE OKRADŁAŚ DOSTAWCE NA 52 ZŁ BRAWO
PRZEZ TAKĄ OSOBĘ JESTEM ZMUSZONY ZABLOKOWAĆ MOŻLIWOŚĆ PŁATNOŚCI GOTÓWKĄ. PRZYKRO MI ALE SĄ JAK WIDAĆ TACY LUDZIE KTÓRZY W ŻYWE OCZY OKRADAJĄ DOSTAWCÓW CZERPIĄC Z TEGO DZIKĄ PRZYJEMNOŚĆ, NIECH CIĘ CHUDY BYK I STARA SROKA
https://www.facebook.com/groups/warszawskie.bielany.mieszkancy/permalink/5104595609553809/
nie każdy ma zawsze możliwość płatności kartą
Postaw się w sytuacji osoby której akurat wygasła karta, bank ma awarię, czy nie zdążył wpłacić środków na konto. Jeśli w takiej sytuacji nie mam możliwości płatności gotówką to proste, lokal traci klienta. Wiadomo, lepiej tylko karta niż tylko gotówka - ale jeszcze lepiej karta i gotówka
Nieraz była sytuacja że dostawca dawał zamówienie a drzwi się zamykały - policja nic nie zrobi. Kwestia straty i adres idzie na czarną listę restauracji ale oprócz tego nic nie zrobisz i wina według mnie leży po stronie dostawcy
@Lapidarny: To wina j--a..nej złodziejki a nie dostwacy.