Wpis z mikrobloga

• 47
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kudy: albo początek na rolce był już krzywy i nie zauważyli tego, albo z-----i pierwsze cięcie, albo to po prostu idioci xD rozumiem jak na gilotynie 2-3mm uciekną (chociaż to i tak dużo) ale nie ponad 4 centy xD na Twoim miejscu robiłbym grube dymy

btw. to jest wykrawarka od trumpf? czy źle widzę?
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@Varqiem nie mam czasu na dymy niestety, wykrawarka trumpf tak jest. Niczego nie świadomy odpalam program a po sekundzie patrzę, że coś krzywo z--------a po stole. Też bym nic nie mówił nawet jakby to było 5mm i byłem tego świadomy, bo detale będę robił 1580, więc ja ten zapas swój uwzględniłem w tych 1600
  • Odpowiedz
@Kudy: no niestety tak już jest jak się niekompetentne osoby za coś biorą i nie sprawdzają tego co robią, a my później musimy kombinować xd
u mnie w pracy też na trumpfie działam, TruPunch 3000 i TruBend 5170, fajne maszyny
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Kudy: Ja kiedyś miałem podobnie, przyjechały 2 arkusze teoretycznie 2800x1250, a w praktyce 2600x1250. Na oko bez różnicy, ale od tamtej pory zawsze mierze co wsadzam
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Varqiem zazdroszczę, trochę mnie w-----a robota na starych maszynach już, mimo, że to naprawdę wyprzedzający swoje czasy sprzęt. Rzadko przy nich stoję już teraz, ale mają swoje bolączki
  • Odpowiedz
@Kudy: nie wiem jak krawędziarki innych firm, bo nie miałem z innymi do czynienia ale trumpf naprawdę wysoko poprzeczkę postawił jeżeli chodzi o możliwości ustawień itp. no i serwis to jest pełna profeska
  • Odpowiedz
@Kudy: a to u nas też mamy tej firmy jakąś starą, nawet nie wiem jaki to model i rok, ale służy tylko i wyłącznie do rzeczy, których szkoda robić na tych nowych aby nie poniszczyć stempli i matryc
  • Odpowiedz