@Kalafjoreg: no raczej xD Od pierwszej sekundy bedzie na CMC i CoinGecko. Ale to dziś już nie wystarcza, ktoś dalej popłyną xD
The SHIBA FLOKI TRILLIONAIRE token will be featured in well-known online publications such as: Forbes Magazine, Yahoo Finance, and much more! The PR Team is expecting to be featured on TV shows such as CNN, CNBC, SNL and more.
@mazaken: Na telegramie ponad 2,5k ludzi, trochę pracy włożyli żeby to jakoś wyglądało. Zawsze można wrzucić coś i jak zrobi 2x szybko wkład wyciągnąć.
@Wazzzup: zesrać sie. Wyciągnąć to... nie bede kończył. Te 2500 ludzi nie istnieje. Z tego 2.5k Istnieje może z 50 naiwniaków którzy wierzą w bajki i oddadza swoje pieniadze złodziejom, jak ttlko zobaczą, że urosło 1000% w 5 minut.
@mazaken @Millowisck @Kalafjoreg @Wazzzup @hipeq69 Chyba raczej scam. Spróbowałem się spytać na tg czy nie są scam ale wiadomość od razu odrzucona. Nawet się nie pojawiła na czacie. Do tego te łopatologiczne wyjaśnienia jak kupić dla noobow. Boję się że wtopa będzie, ale kto wie...
@hipeq69: Nic sensownego nowego nie widze. Małe ilości można zainwestować w stonka, witchera bo costam moze urosnie, jesli zaskoczy. Ale ogromnych szans nie widze na to. Ja ze Sneka jestem bardzo zadowolony, ale rośnje i rośnie, wiec nie wiem, czy to jest dobry moment na zakup. Ogólnoe 2 dni strasznej pompy za nami, więc ja nic nie kupuje. A jak bym bardzo chcial, to bym poczekal do jutra minimum.
lunch za dwie i pol godziny, kto wchodzi kto fuduje?
#shitcoin #kryptowaluty
źródło: comment_1637508824aEo9hx3Catajf70A1wCye5.jpg
PobierzPodobno Obama i Jay Z chcą w to zainwestować
@Millowisck
@Kalafjoreg
@Wazzzup
@hipeq69
Chyba raczej scam. Spróbowałem się spytać na tg czy nie są scam ale wiadomość od razu odrzucona. Nawet się nie pojawiła na czacie. Do tego te łopatologiczne wyjaśnienia jak kupić dla noobow. Boję się że wtopa będzie, ale kto wie...
@mazaken: coś na ten moment polecasz?
Denarius https://poocoin.app/tokens/0x30fddb9d37a37188e22a4bb5f998c16e0cc647aa
Ebonk ( jest strona i grupa na tg ) : https://poocoin.app/tokens/0xf0f2a18a8d46f0dcb45d3b3f1a3e79444c11d23f
No i mamy nasz polski projekt który wymaga wsparcia, właśnie dostałem info ze liq jest zablokowane na rok więc można się ładować, cGift, ChristmasGift
22.26%. To chyba źle? :)