Wpis z mikrobloga

Czy w tym kraju naprawdę tak ciężko jest sprzedać dobre auto? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Mam Megankę 3, 2009 rok, 1.6 Benzynka, wszystko porobione, zrobiony rozrząd, wymienione sprzęgło, filtry i oleje co 10tyś kilometrów, zawieszenie świeżo zrobione i auto stoi ponad miesiąc, cana obniżona już o 2 tysiące i prawie zerowe zainteresowanie, czy to wina marki czy rynek tak działa?
#motoryzacja
  • 46
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MagicznyRafalek1: Motodziennik na youtube, a potem nie wiem. Pewnie mają jakiś kontakt mailowy. Ale to czy Ci tam ogłoszą, czy nie to auto, to już inna kwestia. Ja niczego nie obiecuje.
  • Odpowiedz
  • 0
@giorgioborgio Jeśli mówisz o klapie, to praktycznie każda megane 3 w hatchback ma beznadziejnie spasowaną klapę.

@MagicznyRafalek1 Wystaw na otomoto. Ale no ciężki temat z taką bieda wersją. Jeszcze jakby była cała biała, a nie z takimi czarnymi dodatkami...
  • Odpowiedz
@MagicznyRafalek1: z autopsji Ci powiem, że kupujący to niestety w większości debile. Opiszesz dokładnie stan pojazdu to nawet nie zadzwonią, bo pewnie są przerażeni ilością tekstu. A jak opiszesz auto jedynie np. "bezwypadkowy, sprzedaje właściciel, stan bardzo dobry' to nagle zaczynają dzwonić ()
  • Odpowiedz