Wpis z mikrobloga

@7845: Pomijajac siebie to nie ma takiej osoby ktorej bym nienawidził dziś, kiedys ale nie dzis. Mysle ze ludzie tez czesto naduzywaja tego okreslenia nie myslac z czym ta emocja sie wiaze tak naprawde
  • Odpowiedz
Mysle ze ludzie tez czesto naduzywaja tego okreslenia nie myslac z czym ta emocja sie wiaze tak naprawde

@DarthRegis: Ludzie generalnie mają tendencję do radykalizowania się i wyolbrzymiania rzeczy, które nie mają żadnego znaczenia.
  • Odpowiedz
@7845: Pomijajac siebie to nie ma takiej osoby ktorej bym nienawidził dziś, kiedys ale nie dzis. Mysle ze ludzie tez czesto naduzywaja tego okreslenia nie myslac z czym ta emocja sie wiaze tak naprawde

@DarthRegis rownie dobrze mozna powiedziec ze ludzie tacy jak ty nadaja zbyt mocne znaczenie zwyklemu slowu, bo nienawisc to nic wiecej jak tylko slowo
  • Odpowiedz
@DarthRegis: nie mam teraz takiej osoby, ale w poprzedniej robocie by się znalazły i życzyłbym im nawet po milion dolarów, bo to by sprawiło, że pewnie by se poszły i przestały mnie w------ć. a ja bym jeszcze zarobił
  • Odpowiedz