Ale dostałem Flashbacka Przypomniało mi się jak kiedyś jakiś pan żul siedział na ławce przy boisku jak graliśmy i jak piłka go trafiła to ją złapał i zapytał się czy może z nami pokopać bo mu się dzieciństwo przypomina. W ten sposób graliśmy jakieś 30 minut ze śmierdzącym panem żulem, ale tak ładnie n---------ł i nas ogrywał, że wstyd potem było się przyznać że nas żul z ławki w nogę ograł xD
@incydent_kakaowy: W Polsce też są jakieś rozgrywki, no i są mistrzostwa świata w piłce nożnej bezdomnych, gdzie Polacy odnosili sukcesy. Przy okazji polecam film "Boisko bezdomnych".
@ChareimUu: Ja tam lubię na orliku pograć z młodymi ( ͡°͜ʖ͡°) ,ostatnio sam na pięciu 10latków grałem, dopóki nie wytłumaczyłem im, że mają sobie podawać to wynik był bardzo fajny.
Przypomniało mi się jak kiedyś jakiś pan żul siedział na ławce przy boisku jak graliśmy i jak piłka go trafiła to ją złapał i zapytał się czy może z nami pokopać bo mu się dzieciństwo przypomina. W ten sposób graliśmy jakieś 30 minut ze śmierdzącym panem żulem, ale tak ładnie n---------ł i nas ogrywał, że wstyd potem było się przyznać że nas żul z ławki w nogę ograł xD
źródło: comment_1637230982pVlIgv5VZJT21O0sgzBIOf.jpg
PobierzHahahha i każdy z nich "za młodu" grał i całkiem nieźle się zapowiadał :)
Komentarz usunięty przez moderatora