@Pabick: @Nie-mam: Wy w ogóle liczyć umiecie? 200 tys euro to jest niecały milion złotych. Grosze. 700 tys euro to jest mniej więcej tyle, ile Bąkiewicz dostał od PiS na swoje hece.
@Andreth: ok tu masz rację, to nie jest duża kasa dla normalnego państwa. A dla Łukaszenki? Oby też za mało. Miejmy nadzieję, że to nie uratuje reżimu.
J--------e wykopki jak zwykle mistrzami liczenia i polityki międzynarodowej xDDDDDDD
Przecież to są jakieś grosze. Co to jest 700kE z czego większość zamrożona czyli efektywnie te 200k. Wy ślepi jesteście czy głupi? Nie odpowiadajcie ja znam odpowiedź.
TO JEST PODKŁADKA JAK W KORPO MAILE NA WSZYSTKO. MA TO POKAZAĆ, ŻE UNIA DBA O MIGRANTÓW ŻEBY BIAŁORUŚ I ROSJA NIE MOGŁA UŻYĆ KARTY UUUU NIEHUMANITARNA UNIA I NATO NAM MÓWIĄ CO MAMY ROBIĆ W DAGESTANIE
#bialorus
źródło: comment_1637159746bUEZ8qB1kI4FDoldh4L0gy.jpg
PobierzMilion razy mniej na BPC - real shit.
@Nie-mam: Jak ma "uratować reżim" równowartość jednego niezbyt dużego mieszkania w Warszawie? Nawet jeśli w Mińsku się za to kupi
Przecież to są jakieś grosze. Co to jest 700kE z czego większość zamrożona czyli efektywnie te 200k.
Wy ślepi jesteście czy głupi? Nie odpowiadajcie ja znam odpowiedź.
TO JEST PODKŁADKA JAK W KORPO MAILE NA WSZYSTKO. MA TO POKAZAĆ, ŻE UNIA DBA O MIGRANTÓW ŻEBY BIAŁORUŚ I ROSJA NIE MOGŁA UŻYĆ KARTY UUUU NIEHUMANITARNA UNIA I NATO NAM MÓWIĄ CO MAMY ROBIĆ W DAGESTANIE