Wpis z mikrobloga

smutne to jest typowa zawiść bo kogoś nie stac na dentystę.

@PiersiowkaPelnaZiol: No zgadza się, wstawienie sztucznych sporo kosztuje (4-5 tys. zł w górę za 1 sztukę) co udowadnia tylko, że podśmiechujki robią sobie gówniarze nie mający o tym najmniejszego pojęcia...

Gość zamiast odkładać na dentystę i sępić hajs to odłożył trochę grosza, żeby wziąć swojego synka na mecz - MEGA SZACUN dla tego Pana !!!
  • Odpowiedz
Nie stać na dentystę ale na mecz za kilkaset złotych plus dojazdy to tak

@ArcherID: Ale "naprawienie" tego nie kosztuje kilkuset zł, no ale skąd taki synuś jak ty z mlekiem pod nosem może o tym wiedzieć, skoro za wszystko tatuś z mamusią płacą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
ja tam sie nie smieje ale te 2-3 zeby to proteza w okolicach 2k

@Meserole: To chyba z modeliny jak sobie w piecu sam wypalisz, koszty implantu jednego zęba to koszt rzędu kilku tysięcy zł (4-5 w górę).
  • Odpowiedz
https://www.kliniki.pl/eurodent-stomatologia/

@Meserole: Rozumiem, że chodzisz do podstawówki i jeszcze pani od matematyki nie miała z wami lekcji nt dodawania i odejmowania liczb o większym zakresie niż do 100 ? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Koszty 1 implantu to 2900-3500 zł (pewnie tyle na oczy nie widziałeś nigdy bo od rodziców dostajesz co najwyżej po 50-100 zł) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
dziwne, stac typa na bilet a nie moze odlozyc na zeby

@roger380: Bo to kwoty innego rzędu, ale skąd taki małolat jak ty może to wiedzieć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
napisałem ci że chodzi o roteze a nie o implant

@Meserole: No ok, ale wiesz co taka proteza daje? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Niewiele poza poprawą "estetyki" wobec innych ludzi. No i poprawia jedynie to, że nie seplenisz.
  • Odpowiedz
@dr2nk: nie wiem co daje ale śmieszki z tego pana są właśnie z powodu estetyki więc przestań odwracać kota ogonem i przeproś albo już po prostu nie pisz więcej
  • Odpowiedz
nie wiem co daje

@Meserole: To po co sugerujesz mu kupno skoro nawet nie wiesz co daje ?( ͡° ͜ʖ ͡°) Co jeszcze byś zasugerował mu kupić o czym nie masz nawet najmniejszego pojęcia ?( ͡° ͜ʖ ͡°). Rozumiem, że sam nie zarabiasz i dlatego lubisz "rządzić" się czyimiś pieniędzmi?
  • Odpowiedz