Aktywne Wpisy

wfyokyga +16
Rozpoczynam gupia zabawe, wklejasz w komentarzu wynik z tego testu. Ja se wieczorkiem na kiblu zrobiłem, teraz wy. Może jakiś Hitler jest z nami na wypok?
https://www.idrlabs.com/pl/morderczego-nikczemnika/test.php
https://www.idrlabs.com/pl/morderczego-nikczemnika/test.php
źródło: temp_file145122794966284335
Pobierz
krysztofiakowy90 +49
W Castoramie nie pracujesz — Castorama się wydarza. Wchodzisz normalnym człowiekiem, wychodzisz kimś, kto potrafi przez 20 minut tłumaczyć różnicę między kołkiem a twoim życiem i nadal być uprzejmy.
Klient stoi nad wiertarkami jak nad grobem faraona. Mówi, że „on nie chce nic drogiego, tylko porządne”. Bierze najtańszą. Patrzy mi w oczy i mówi, że „jak się zepsuje, to wróci”. Wiem, że wróci. Wszyscy wracają. Castorama nie ma klientów — ma cykle.
Radio gra
Klient stoi nad wiertarkami jak nad grobem faraona. Mówi, że „on nie chce nic drogiego, tylko porządne”. Bierze najtańszą. Patrzy mi w oczy i mówi, że „jak się zepsuje, to wróci”. Wiem, że wróci. Wszyscy wracają. Castorama nie ma klientów — ma cykle.
Radio gra

źródło: comment_1637010919QzHIHBfjzPOyQLqICif0vk.jpg
Pobierz@PiersiowkaPelnaZiol: No zgadza się, wstawienie sztucznych sporo kosztuje (4-5 tys. zł w górę za 1 sztukę) co udowadnia tylko, że podśmiechujki robią sobie gówniarze nie mający o tym najmniejszego pojęcia...
Gość zamiast odkładać na dentystę i sępić hajs to odłożył trochę grosza, żeby wziąć swojego synka na mecz - MEGA SZACUN dla tego Pana !!!
@ArcherID: Ale "naprawienie" tego nie kosztuje kilkuset zł, no ale skąd taki synuś jak ty z mlekiem pod nosem może o tym wiedzieć, skoro za wszystko tatuś z mamusią płacą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Meserole: To chyba z modeliny jak sobie w piecu sam wypalisz, koszty implantu jednego zęba to koszt rzędu kilku tysięcy zł (4-5 w górę).
@Meserole: Rozumiem, że chodzisz do podstawówki i jeszcze pani od matematyki nie miała z wami lekcji nt dodawania i odejmowania liczb o większym zakresie niż do 100 ? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Koszty 1 implantu to 2900-3500 zł (pewnie tyle na oczy nie widziałeś nigdy bo od rodziców dostajesz co najwyżej po 50-100 zł) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@roger380: Bo to kwoty innego rzędu, ale skąd taki małolat jak ty może to wiedzieć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Meserole: No ok, ale wiesz co taka proteza daje? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Niewiele poza poprawą "estetyki" wobec innych ludzi. No i poprawia jedynie to, że nie seplenisz.
@Meserole: To po co sugerujesz mu kupno skoro nawet nie wiesz co daje ?( ͡° ͜ʖ ͡°) Co jeszcze byś zasugerował mu kupić o czym nie masz nawet najmniejszego pojęcia ?( ͡° ͜ʖ ͡°). Rozumiem, że sam nie zarabiasz i dlatego lubisz "rządzić" się czyimiś pieniędzmi?