Aktywne Wpisy
__MadCat +16
Obecnie nie posiadanie SUVa na daily to jak jeżdżenie furmanką w latach 90tych, przemawia za tym jedynie argument ekonomiczny #changemymind
Mamy do wyboru małe suvy, duże suvy, tanie suvy, suvy premium, suvy coupe, suvy z drzwiami bez ramek, suvy sportowe, suvy terenowe, elektryczne suvy, suvy z v8 pod maską, nawet wyroby suvopodobne, a dalej istnieją ludzie, którzy wybierają na daily uber nie praktycznie, nie wygodne, niskie auta.
Rozumiem mieć jakieś fajne sportowe
Mamy do wyboru małe suvy, duże suvy, tanie suvy, suvy premium, suvy coupe, suvy z drzwiami bez ramek, suvy sportowe, suvy terenowe, elektryczne suvy, suvy z v8 pod maską, nawet wyroby suvopodobne, a dalej istnieją ludzie, którzy wybierają na daily uber nie praktycznie, nie wygodne, niskie auta.
Rozumiem mieć jakieś fajne sportowe

czopersky +124
#danielmagical Patrzcie kto czeka na autobus w Toruniu.
źródło: temp_file3032326695231194541
Pobierz

#bialorus #twitter #granica #polska #imigranci https://twitter.com/wszewko/status/1460351530192842767
Co do żołnierzy to bardzo dobrze, prezencja siły musi być!
Komentarz usunięty przez moderatora
@Missudi bardzo dobrze, przeklinanie to znak że ich zdrowie psychiczne jest na dobrym poziomie. Źle natomiast świadczy o was że wypieracie swoje zachowania ustawiając się moralnie ponad nimi.
Widzę że Twój mózg pracuje wolniej niż mógłbym tego wymagac. Zamykam temata
Po 1 Napisałem to odnośnie ortografii aby mieć bekę z takich ludzi jak ty którzy mają ból dupki z tego powodu że w 1 słowie zamiast rz napisałem ż albo zamiast u napisałem ó. Znajomość ortografii Polskiej nie jest wymagany aby być inteligentnym to jest po prostu głupi wymysł żeby to tak zapisywać. Dodatkowo należy podzielić wypomnienie w stylu "Ziomuś zrobiłeś błąd popraw to" a " haha ale debil