Wpis z mikrobloga

@anonimek123456: Weź Ty już s--------j spać ruski trollu. Uzbrojeni żołnierze cisną imigrantów na granicę, rzucają kamieniami a ty masz problemy o to ze nasi sa wulgarni?

Co do żołnierzy to bardzo dobrze, prezencja siły musi być!
  • Odpowiedz
@Janusz_Hazardu: No właściwie to z jednej strony żołnierze powinni być mocno zdyscyplinowani i wyzwiska od wrogów nie powinny ich w ogóle ruszać; nie powinni reagować emocjonalnie, tutaj widać natomiast, że tak było. Trochę brak tu profesjonalizmu jakoś. Krzyczenie na ślepo, prowokowanie, to nie wygląda na profesjonalistów.
  • Odpowiedz
@Towarzysz-ka_szary_PaSeK0991: Zajebiste stygmatyzowanie XD Mam kumpli oficerów,którzy zawsze z ocenami w topce - matura tez top.Podoficerów tez znam i tez nie głupi ludzie a na pewno nie patusy.Łatwo jest cwaniakowac ale to są młode chłopaki oślepiane stroboskopem.Nie wiedzą czy zaraz serii z ostrej amunicji po nich nie pociagną itd.Tak własnie zachowuje sie człowiek w stresie ale Ty tego nie pojmujesz znafco sprzed klawiatury.
  • Odpowiedz
@JajaPustynnegoKorwina:

Po 1 Napisałem to odnośnie ortografii aby mieć bekę z takich ludzi jak ty którzy mają ból dupki z tego powodu że w 1 słowie zamiast rz napisałem ż albo zamiast u napisałem ó. Znajomość ortografii Polskiej nie jest wymagany aby być inteligentnym to jest po prostu głupi wymysł żeby to tak zapisywać. Dodatkowo należy podzielić wypomnienie w stylu "Ziomuś zrobiłeś błąd popraw to" a " haha ale debil
  • Odpowiedz