Wpis z mikrobloga

Czy da się jakoś odzyskać wszystkie rzeczy zapisane w przeglądarce? Bo zrobiłem ccleanera na Firefoxie a tam miałem zapisane konto na netflixie, a teraz jak wyczyściłem wszystko to właśnie konto mi przepadło, a to było konto starego kumpla i już nie znam hasła.
Czy da się jakoś to przywrócić znowu?

#informatyka #internet #przegladarki #kiciochpyta #komputery #pytanie #pytaniedoeksperta
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kennyskrrt: dobra ty nie umiesz używać google to zrobiłem za ciebie, hasła są zapisywane w %appdata%/Mozilla/Firefox/Profiles/jakiśstring/logins.json
A cała reszta też w tym folderze
Teraz kwestia jest taka że trzeba jakimś programem odzyskać te pliki i znaleźć klucz do odszyfrowania haseł, powodzonka ʕʔ
  • Odpowiedz
@kennyskrrt: jestem na 99% pewien, że narzędzia typu przywracanie systemu z windowsa nie robią kopii akurat folderu z firefoxem, raczej musisz spróbować narzędziami do przywracania usuniętych plików typu Recuva
  • Odpowiedz
  • 0
@ashmedai wziąłem cały folder skopiowałem, ale nie działa. Cos te pliki są chyba uszkodzenie, te z 11 listopada
Ale i tak dziękuję za pomoc, no nic. Będę musiał jakoś inaczej Netflixa ogarnąć :d
  • Odpowiedz