Aktywne Wpisy

Szykując się na kryzys w branży IT, postanowiłem zacząć się przebranżawiać na artystę / malarza. Oto moje dzisiejsze dzieło.
Tytuł: "Wypalenie"
cena wywoławcza: 2 zł
Tytuł: "Wypalenie"
cena wywoławcza: 2 zł
źródło: GyARdjoWUAAmmB1
Pobierz
AtlantyQ +134
Czyli po dwóch latach rządów KO/PL2050/Lewica/PSL mamy:
- Dopłata do emerytur dla artystów
- Wcześniejsza emerytura dla tancerzy
- Plany wprowadzenia REIT-ów
- Plany transferu gotówki do landlordów i deweloperów poprzez "dopłaty do wynajmu i kredyt zero procent"
- Dopłata do emerytur dla artystów
- Wcześniejsza emerytura dla tancerzy
- Plany wprowadzenia REIT-ów
- Plany transferu gotówki do landlordów i deweloperów poprzez "dopłaty do wynajmu i kredyt zero procent"
źródło: UsT2yWsHWEucMLncRVwqAT7A3wJIFQ7a
Pobierz

pewnie ma target na X ubezpieczeń do zrobienia i/lub prowizję od tego
Włącznie z tym, że potrafią wmawiać ludziom, że ubezpieczenie jest obowiązkowe, albo wniosek bez niego "nie przeszedł w banku".
@Pepe_kolchoznik: zajebiście duża, bo jak taki pracownik sprzeda zbyt dużo sprzętu bez ubezpieczeń albo jakichś chorych oprocentowań to sklep nie zarobi na umowie z tym ubezpieczycielem albo parabankiem, który udziela kredytu. Ułamek tej prowizji leci do kieszeni pracownika, ale tylko jak oni wszyscy razem w miesiącu wyrobią średnią, więc sklep może wszystkim uciąć premie.
Prowizje od sprzedazy ubezpieczen to ich zrodlo dodatkowej premii.
Zle sie zachowal i nic go nie tlumaczy.
Jedynie co wiem bo chcialem tam kiedys pracowac, to to ze maja do wyrobienia normy sprzedazowe i kierownikow nie interesuje jak to zrobia. Maja miec na koniec miesiaca tyle i tyle albo wylotka.
Ale przecież w MediaExpert / RTV są
A jednak nie dostał na 15 rat, bo bank odmówił. Pewnie ten sprzedawca wiedział o tym i dlatego chciał dać na 6.
Znajomy ostatnio kupił telewizor w jednym z tych sklepów to raty w sumie wychodzą taniej niż kupować bez rat.
@Pepe_kolchoznik czyli w końcu i tak wygrał xD
źródło: image_picker_FE5A6E6A-4702-4923-992A-235BA70C74B1-32096-0000050E98BB893D
Pobierz