Wpis z mikrobloga

@SpaghettiSupernova: bo te czare listy są uja warte. mimo że go zablokowałem i tak wyświetla mi jego wysrywy i wiadomości które mi wysyła ¯\_(ツ)_/¯. ale gdy przypomnę o blokowaniu go, jakoś się uspokaja, więc działa poniekąd.
  • Odpowiedz
@SpaghettiSupernova: Wataf ci już wyjaśnił, mam lakiegosrajka na czarnej od roku czy coś, a nadal może mnie wołać w komentarzach czy wyskakują mi jego wpisy i komentarze na tagu. Zablokowanie na wykopie wbrew pozorom niewiele daje xD

Dodatkowo wyświetlanie osób z czarnej listy różni się od tego, czy przeglądasz Wykop z poziomu przeglądarki czy aplikacji na telefonie, jakiej aplikacji itd....
  • Odpowiedz
@Wertin: nie codziennie, może ostatnie 2 dni. jeśli poranną kupę można nazwać ekscytującą to tak, jest to po prostu poranne wypróżnienie.
@nasi-lemak: @SpaghettiSupernova: ja mam go na czarnej i raczej go nie oznaczam jak o nim pisze i nie zadaję zagadnień bezpośrednio do niego tylko do innych użytkowników, więc teoretycznie nie powinien widzieć co piszę, mimo to odpisuje mi, komentuje moje wpisy a nawet parę razy
  • Odpowiedz